x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea, reacție acidă la anunțul GCS: „Între o sală de teatru și una de păcănele e o diferență! Parcă și virusul e mai cu.. talent”!

Gabriela Firea, reacție acidă la anunțul GCS: „Între o sală de teatru și una de păcănele e o diferență! Parcă și virusul e mai cu.. talent”!

13 Iun 2020   •   15:32
Gabriela Firea, reacție acidă la anunțul GCS: „Între o sală de teatru și una de păcănele e o diferență! Parcă și virusul e mai cu.. talent”!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat la anunțul Grupului de Comunicare Strategică de interzicere a deschiderii sălilor de tetru din București printr-o postare pe Facebook. 

 

„Guvern : se deschid salile de joc, piscinele, salile de fitness (fara dus), cresele si gradinitele private, mai intai, se permit nunti/botezuri cu 50 persoane.

Primaria Capitalei : se redeschid teatrele, cu numar redus de spectatori, masti, distanta fizica, dezinfectanti, termometre.

Cica nu e bine!

Intr-adevar, intre o sala de teatru si una de pacanele e o diferenta! Parca si virusul e mai cu.. talent! La teatru! La pacanele trece neobservat, dragutul de el!!

Sa ne ducem dupa “fenta”?‍♀️‍♀️

 

 

 

Guvern : se deschid salile de joc, piscinele, salile de fitness (fara dus), cresele si gradinitele private, mai intai,...

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

 

Grupul de Comunicare Strategică a transmis: ”Menționăm faptul că, potrivit normativelor în vigoare, spectacolele se pot desfășura doar în aer liber, cu participarea a maximum 500 de persoane, cu respectarea regulilor de distanță și de protecție sanitară. Deocamdată, sunt interzise spectacolele desfășurate în spații închise! În aceste condiții, descurajăm astfel de inițiative care riscă să pună în pericol viața și sănătatea comunităților locale, fiind pasibile de sancțiuni contravenționale sau penale.  Facem apel la responsabilitatea managerilor teatrelor din București să nu transpună în fapt o astfel de decizie a primarului general al municipiului București.  Menționăm faptul că primarul Capitalei nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla prefectul municipiului București va acționa pentru suspendarea unei astfel de hotărâri.” 

×
Subiecte în articol: gabriela firea