x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriele Greco, la Bucuresti

Gabriele Greco, la Bucuresti

10 Noi 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE
REPORTAJ - Starul din Vivere: "M-am indragostit de Romania, dar si de romance..." Gabriele Greco, interpretul personajului Luca Canale in serialul "Vivere" transmis de Antena 1, a plecat ieri din Romania. "Am cunoscut aici oameni extraordinari si abia astept sa revin in Bucuresti", a declarat el inainte de a urca in avion. "N-am stiut ca romanii sunt atat de ospitalieri."
CRISTIANA STAMATESCU

INVITAT. Gabriele Greco a fost in studio la "Ciao, Darwin!" si s-a fotografiat cu Roxana si cu celelalte balerine
Gabriele Greco a fost invitat de Antena 1 in Bucuresti pentru a marca inceperea sezonului al II-lea din serialul "Vivere". Totodata, cum este unul dintre cei mai indragiti actori italieni la ora actuala si si-a lansat un CD, Greco a dorit ca muzica sa sa fie ascultata si de publicul din Romania. Vinerea trecuta, in jurul pranzului, el a sosit pe Aeroportul Otopeni ca un adevarat trubadur, cu chitara in spate. "Nu ma despart niciodata de chitara: cum imi compun singur muzica, imi este de un real folos daca incerc imediat sa pun sunetul pe note", spune Greco.

LA OBSERVATOR. De la Otopeni, Gabriele a fost invitat la Observatorul de seara al Antenei 1, de la ora 19:00, acolo unde a raspuns intrebarilor prezentatorilor Alessandra Stoicescu si Lucian Mandruta, vedete care, de altfel, alaturi de alte nume sonore din televiziune, au fost prezente o seara mai tarziu la petrecerea oferita in cinstea actorului italian in Clubul Escape Why Not din Capitala. "A fost o surpriza deosebita pentru mine", a declarat Gabriele sambata seara. "Cei de la Antena 1 au aflat ca nu mi-am sarbatorit ziua de nastere in acest an, asa ca mi-au oferit o petrecere, tort si sampanie. Am fost impresionat de gest", a mai zis Greco. De la aceasta sarbatoare nu au lipsit fanii actorului din Romania, iar printre gazde, din partea Antenei 1, s-au aflat Simona Gherghe, Crina Matei, Mircea Badea, Mihai Gadea, Vlad Ionescu si Radu Maxim. Gabriele le-a cantat celor prezenti trei dintre melodiile de pe noul album, iar apoi toata lumea din club a intonat "La multi ani!".

SURPRIZE. Tot sambata, inainte de a fi sarbatorit in Why Not, Gabriele a fost prezent in calitate de oaspete de onoare si la emisiunea "Surprize, surprize", unde a interpretat "Ti voglio bene". "Si pentru ca sederea mea in Romania a fost destul de scurta am vrut sa vad macar cateva obiective turistice", a spus actorul. "Am vizitat Casa Poporului si am avut impresia ca am facut turul pamantului", a declarat el zambind. Plimbarea a continuat apoi pe Calea Victoriei. "Nu prea am timp sa merg pe jos in Italia. Am o masina de viteza, un Porsche, de care nu prea ma despart", marturiseste Gabriele.

INTALNIRE CU O ADMIRATOARE
DESPARTIRE. La plecare, Gabriele Greco a primit cadou o icoana
Duminica a fost din nou o zi "plina" pentru actorul din "Vivere". Dupa conferinta de presa de dimineata, el s-a intalnit cu o admiratoare, Roxana, din Bucuresti, care i-a trimis un mesaj pe site-ul Antenei 1 si pe care a invitat-o la masa intr-un club bucurestean. "Roxana este una dintre miile de femei frumoase pe care le-am vazut in Bucuresti. Mi-a facut placere sa stam de vorba, mai ales ca a fost in Italia si am avut nenumarate subiecte de conversatie", povesteste italianul. Seara de duminica a insemnat o noua petrecere: un italian care locuieste in Romania, prieten de-al actorului, a oferit in cinstea lui un chef de Sfintii Mihail si Gavriil. Iar luni, vedeta italiana s-a intalnit cu Dan Negru si a filmat pentru emisiunea "Ciao, Darwin!" de joi seara. "Mi-au placut romanii, pentru ca sunt deschisi, zambitori si ospitalieri. Nu vreau sa fiu acuzat ca spun vorbe mari, dar m-am indragostit de Romania, dar si de romance...", a spus Gabriele Greco.
×
Subiecte în articol: mass-media greco