x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gălăţean care pescuia ilegal, împuşcat în gât de proprietarul unei bălţi

Gălăţean care pescuia ilegal, împuşcat în gât de proprietarul unei bălţi

06 Ian 2012   •   07:28
Gălăţean care pescuia ilegal, împuşcat în gât de proprietarul unei bălţi

Un barbat de 30 de ani din judetul Galati a fost impuscat in timp ce se afla la pescuit. Acesta a fost impuscat pentru ca pescuia ilegal. Faptasul ar fi chiar proprietarul baltii.

Victima a suferit leziuni la gat si la tampla si a fost preluat de urgenta de catre un echipaj SMURD si transportat la Spitalul de Urgenta Galati.

"Cazul a fost sesizat prin numarul de urgenta 112. Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului, pacientul a fost preluat si transportat la spital. Starea lui este stabila in acest moment", a declarat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD Galati, citat de Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Galati, Cristina Tatulici, primele informatii arata ca, in aceasta dimineata, trei persoane au fost prinse de proprietarul baltii respective incercand sa pescuiasca ilegal.

"Una dintre persoane a fost ranita cu un pistol cu bile de cauciuc pe care proprietarul baltii il detinea in conditii legale. Este vorba despre o arma neletala pentru care detinea autorizatie din 24 ianuarie 2009. A doua persoana a fost retinuta, iar a treia a reusit sa fuga. Acesta a fost identificata insa. In prezent, o echipa a Politiei s-a deplasat la fata locului si se fac cercetari", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati.

Incidentul a avut loc la balta Potcoava din apropierea localitatii Branistea, nefiind pentru prima data cand apar conflicte intre braconieri si administratorii baltii. (V.M.)

×