x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Galati - Motociclistul avea permisul suspendat

Galati - Motociclistul avea permisul suspendat

de Daniel Mihalascu    |    11 Sep 2006   •   00:00
Galati - Motociclistul avea permisul suspendat

Prima editie a festivalului de motociclism Motorok s-a sfarsit nefast sambata, dupa ce un participant la proba de viteza a pierdut controlul bolidului, in urma impactului cu publicul decedand o fetita de doar 13 ani.

Paul Bulai, motociclistul care a produs accidentul din Galati soldat cu un mort si trei raniti, avea permisul retinut, in vederea suspendarii, din data de 16 august, cand a fost surprins circuland cu viteza excesiva. "Permisul de circulatie al lui Paul Bulai a fost retinut, in vederea suspendarii, la data de 16 august, radarul unui echipaj de politie inregistrand ca acesta circula cu motocicleta cu 127 km/h in dreptul localitatii Sendreni", a declarat Cristina Tatulici, purtatorul de cuvant al IJP Galati. Tanarul a contestat decizia la Tribunalul Galati, obtinand o dovada de circulatie valabila in intervalul 1-31 septembrie.

FILMUL. Incercand sa mearga cu motocicleta pe o singura roata, Bulai s-a dezechilibrat si a cazut, bucati desprinse din motocicleta lovind trei persoane din public. Claudia Stoica, fetita de 13 ani, a decedat pe loc, suferind un traumatism cranio-cerebral grav. Tanarul care a provocat accidentul se afla ieri internat in Spitalul de Urgenta Galati cu contuzii la coloana vertebrala. Bulai sustine ca nu-si mai aminteste nimic din momentul accidentului, nedorind sa faca declaratii presei.

Un motociclist care a participat la eveniment declara ca inainte de accident i-ar fi spus mamei fetei sa treaca in spatele unui copac, pentru a se proteja: "Nu m-au ascultat. Pentru ca voia sa vada mai bine, fetita statea pe vine la momentul startului, sub banda in spatele careia trebuia sa se afle spectatorii".

DE LA IJP. "Organizatorii concursului au solicitat Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, printr-o adresa, sprijin pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica pentru alte activitati ce urmau sa se desfasoare la Plaja Dunarea, nu pentru concursul de viteza ce urma sa se desfasoare pe Faleza Superioara a Dunarii", a precizat intr-un comunicat de presa Cristina Tatulici. (Daniel Mihalascu)

ALTE TRAGEDII IN WEEK-END
Sapte tineri au murit ieri-dimineata in Valcele (judetul Calarasi), dupa ce autoturismul Dacia 1310 in care se aflau s-a izbit puternic de un copac. Un singur pasager, in varsta de 17 ani, a reusit sa scape cu viata in urma coliziunii. Sambata dupa-amiaza, alti doi tineri, Vasile L. si Marinela L., aflati in calatorie de nunta, au decedat intr-un accident rutier, petrecut pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava. Conducatorul autoturismului nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul volanului si a izbit frontal un tir. In aceeasi zi, pe DN 1, in dreptul comunei Floresti, un biciclist si-a pierdut viata dupa ce s-a izbit de un autoturism. Ieri, doua masini au luat foc pe DN 1, in apropiere de Snagov, in urma unei coliziuni. In urma impactului, rezervorul masinii a luat foc.
×
Subiecte în articol: observator galaţi