x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Galați: Un tânăr și-a înscenat o tâlhărie, dar își vându-se de fapt telefonul să aibă bani de jocuri de noroc

Galați: Un tânăr și-a înscenat o tâlhărie, dar își vându-se de fapt telefonul să aibă bani de jocuri de noroc

22 Mai 2019   •   18:38
Galați: Un tânăr și-a înscenat o tâlhărie, dar își vându-se de fapt telefonul să aibă bani de jocuri de noroc

Un bărbat de 28 ani din Galaţi s-a ales cu o sancţiune contravenţională pentru că şi-a înscenat propria tâlhărire pentru a se justifica în faţa familiei, după ce şi-a vândut telefonul ca să aibă bani la jocuri de noroc, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, un tânăr de 28 ani a sesizat poliţia cu privire la faptul că în timp ce se îndrepta spre domiciliu un bărbat necunoscut l-a ameninţat cu un cuţit în dreptul unei staţii de autobuz şi l-a deposedat de telefonul mobil în valoare de 270 lei.

În urma sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, dar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă.

Astfel, din probatoriul administrat a reieşit că "victima" tâlhăriei şi-ar fi vândut telefonul mobil unei persoane necunoscute, contra sumei de 60 lei, în timp ce se afla într-un cazinou din municipiul Galaţi.

Ulterior, ar fi pierdut banii la jocurile de noroc şi pentru a justifica familiei lipsa telefonului ar fi formulat plângerea respectivă.

Pus în faţa probelor, bărbatul a recunoscut că sesizarea este nereală şi întrucât recunoaşterea a intervenit înainte de a se dispune eventuale măsuri de reţinere sau arestare preventivă împotriva presupusului agresor, acesta a fost sancţionat doar contravenţional cu suma de 500 lei pentru alarmarea organelor de poliţie fără motiv întemeiat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: galaţi talharie jocuri de noroc