x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gelozie, omor si sinucidere in familie

Gelozie, omor si sinucidere in familie

29 Mar 2004   •   00:00

Ieri, in jurul pranzului ,in Capitala a avut loc, conform primelor cercetari ale politiei, un omor urmat de o sinucidere.

Zeci de persoane se adunasera ieri dupa-amiaza in fata imobilului cu numarul 39 de pe Strada Dej, situata in imediata apropiere a Pietei Chibrit. Toata lumea isi dadea cu presupusul: "Cum au murit vecinii?, De ce?". Casa de la numarul 39 este proprietatea familiei Zmeu.

Cristina (36 de ani) si Cosmin (38 de ani) aveau o situatie financiara deosebita, aveau doi copii, unul in varsta de 6 ani, iar celalalt in varsta de 4 ani. Cei doi au fost descoperiti morti in jurul orei 13:00, de fratele femeii. Imediat a fost anuntata politia. Nimeni nu intelegea ce s-a intamplat. Vecinii au la adresa celor doi numai vorbe bune: "Erau niste oameni educati. Aveau o situatie financiara deosebit de buna.

Amandoi lucrau ca inspectori bancari la doua banci din oras. Niciodata nu am auzit scandal la ei. Ce sa mai domnule, o familie foarte linistita!", spune unul dintre vecini. Seful Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, comisarul Dan Antonescu a declarat ca "din primele cercetari se pare ca este vorba de un conflict casnic care s-a terminat tragic". Surse din cadrul anchetatorilor au precizat ca este vorba de un omor urmat de sinucidere. Sotia era o femeie foarte frumoasa, iar sotul era foarte gelos.

Probabil, in urma unor discutii mai aprinse sotul a pus mana pe cutit si si-a lovit consoarta cu cutitul de mai multe ori, apoi cu acelasi cutit si-a taiat beregata.


EDUARD PASCU

×
Subiecte în articol: observator