x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali va putea folosi telefonul mobil atunci când este la muncă

Gigi Becali va putea folosi telefonul mobil atunci când este la muncă

22 Sep 2014   •   13:41
Gigi Becali va putea folosi telefonul mobil atunci când este la muncă

George Becali a câştigat în instanţă dreptul de a deţine şi folosi telefonul mobil timp de opt ore pe zi, cât este la muncă, potrivit Agerpres. Magistraţii Judecătoriei Medgidia i-au respins însă cererile de a merge să lucreze în afara penitenciarului fără supraveghere şi, respectiv, de a se deplasa la slujbe religioase la o altă biserică decât cea din penitenciar.

Avocatul lui Becali, Bogdan Vlad, a declarat zilele trecute că clientul său a solicitat să aibă dreptul de a se deplasa la muncă fără supraveghere, în afara penitenciarului, să i se permită să deţină şi să folosească telefonul mobil, precum şi să aibă dreptul de a participa la activităţi cu caracter religios, în mod individual, fără supraveghere, în exteriorul penitenciarului.

George Becali a formulat respectiva plângere în instanţă după ce, conform avocatului, cererea către conducerea penitenciarului cu privire la drepturile de care trebuie să beneficieze a fost respinsă atât de şefii închisorii, cât şi de judecătorul de drepturi din penitenciar.

La sfârşitul lunii octombrie 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat la trei ani de detenţie în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, la care s-au adăugat alte şase luni după condamnarea în dosarul 'Valiza' şi în cel cu privire la sechestrarea persoanelor care i-au furat maşina.

×