x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Georgiana Iorgulescu şi-a dat demisia din CSM

Georgiana Iorgulescu şi-a dat demisia din CSM

23 Aug 2012   •   13:57
Georgiana Iorgulescu şi-a dat demisia din CSM

Georgiana Iorgulescu, membru in Consiliul Superior al Magistraturii din partea societatii civile, si-a depus joi demisia din CSM, la finalul sedintei de Plen.

Vicepresedintele CSM, Oana Schmidt-Haineala, a declarat ca Georgiana Iorgulescu a anuntat in timpul sedintei ca este posibil ca la finalul discutiilor din Plen sa isi inainteze demisia.

Oana Schmidt-Haineala a declarat ca demisia este un act unilateral de vointa, fiind decizia fiecaruia daca ramane sau nu intr-o institutie. Ea a mai spus ca CSM urmeaza sa ia act de cererea Georgianei Iorgulescu de demisie din Consiliu intr-o viitoare sedinta a Plenului.

Georgiana Camelia Iorgulescu, reprezentant al societatii civile in Consiliul Superior al Magistraturii, a fost sustinuta la numirea in CSM de Asociatia Magistratilor din Romania, Centrul pentru Resurse Juridice si Asociatia Pro Democratia.

In 22 iunie 2011, senatorii au aprobat numirea Georgianei Iorgulescu in Consiliul Superior al Magistraturii, cu 59 de voturi pentru, 50 impotriva si trei abtineri.

Liberalul Puiu Hasotti spunea atunci ca Georgiana Iorgulescu "este omul de casa al unei doamne care a facut foarte mult rau justitiei Romaniei si cetateanului - Monica Macovei".

×
Subiecte în articol: CSM demisie georgiana iorgulescu