x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Zamfir: "Noi nu mai avem muzică. Ce credem noi că facem la Sala Palatului, cu jazz-ul sau cu rock-ul, e o glumă proastă"

Gheorghe Zamfir: "Noi nu mai avem muzică. Ce credem noi că facem la Sala Palatului, cu jazz-ul sau cu rock-ul, e o glumă proastă"

19 Ian 2013   •   21:23
Gheorghe Zamfir: "Noi nu mai avem muzică. Ce credem noi că facem la Sala Palatului, cu jazz-ul sau cu rock-ul, e o glumă proastă"

Gheorghe Zamfir a vorbit despre piaţa muzicală din România spunând că "Intri într-un magazin şi vezi o tonă de muzică americană, două tone de muzică engleză, cinci tone de manele, şapte tone de beţii şi restul nimic frumos care să îţi dea o speranţă", a spus Zamfir, într-un interviu pentru Realitatea TV.

"Sunetul vine de la Dumnezeu. Noi l-am poşircit, l-am făcut un fel de latrină sonoră pentru că pământul se scaldă acum într-o zonă de latrină sonoră, WC sonor. Noi nu mai avem muzică. Ce credem noi că facem la Sala Palatului sau cu jazz-ul sau cu rock-ul, astea sunt cele mai de prost glume care există în conceptul uman artistic la ora actuală", a spus Gheprghe Zamfir.

Maestrul a vorbit şi despre ce genuri de muzică se găsesc acum în magazinele din Românie

"Noi ne-am auto-saturat prin a încerca. Mă uit la tonele de muzică care există în magazine. Eu, când eram student, mă duceam la vitrina de muzică pe Calea Victoriei şi vedeam zece discuri cu muzică uşoară, Madrigalul, câteva discuri cu muzică de cameră, folclor şi muzică uşoară. Cred că erau vreo 100 de discuri. Acum, te cruceşti. Intri într-un magazin şi vezi o tonă de muzică americană, două tone de muzică engleză, cinci tone de manele, şapte tone de beţii şi restul nimic frumos care să îţi dea o speranţă", a mai spus Zamfir.


×
Subiecte în articol: gheorghe zamfir muzica romania gluma