x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Ghidul de creştere a banilor" şi filmul "Iris"

"Ghidul de creştere a banilor" şi filmul "Iris"

09 Noi 2009   •   00:00

Săptămâna Financiară vă oferă astăzi două suplimente speciale: "Ghidul de creştere a banilor", un proiect editorial din campania "Şcoala de Bani", iniţiată şi susţinută de BCR şi "Iris", un film de excepţie, cu Judy Dench şi Kate Winslet.

"Ghidul de creştere a banilor" este primul manual bancar care vă va ajuta să luaţi cele mai bune decizii privind gestionarea veniturilor de care dispuneţi. Veţi afla din această lucrare care sunt motivele pentru care o investiţie într-un depozit bancar vă poate aduce beneficii, cum vă puteţi spori profitul alegând fondurile de investiţii, ce avantaje aveţi la încheierea unor asigurări de viaţă sau de ce sunt necesare pensiile private facultative. În plus, veţi descifra ABC-ul fondurilor de investiţii sau cum puteţi investi pe cont propriu în titluri de stat.

"Iris" este o remarcabilă poveste despre dragoste, devotament şi loialitate, recompensată cu Premiul Oscar. Construit cu ajutorul a două poveşti paralele, filmul prezintă viaţa uneia dintre cele mai cunoscute scriitoare britanice, considerată emblemă a generaţiei sale, Iris Murdoch (Kate Winslet / Judi Dench).

×
Subiecte în articol: mass-media