x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, CONFESIUNI din spatele gratiilor: "M-am învăţat cu puşcăria imediat. Am condiţii de hotel. Eu sunt aici ca un prinţ"

Gigi Becali, CONFESIUNI din spatele gratiilor: "M-am învăţat cu puşcăria imediat. Am condiţii de hotel. Eu sunt aici ca un prinţ"

02 Aug 2013   •   13:40
Gigi Becali, CONFESIUNI din spatele gratiilor: "M-am învăţat cu puşcăria imediat. Am condiţii de hotel. Eu sunt aici ca un prinţ"
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Gigi Becali a acceptat să stea de vorbă cu un jurnalist pentru prima dată de când a fost închis. Omul de afaceri a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când este la închisoare, dar și despre planurile de viitor, care includ și publicarea unei cărți.

"Eu deja m-am obişnuit. Eu sunt genul de om care, dacă mă duci în junglă, mă fac prieten cu ursul, cu leul, cu elefantul, cu maimuţa. Că eu sunt prieten cu cine? Cu puşcăria. M-am acomodat în trei secunde şi eu sunt, la ora asta, deţinut. Am uitat ce era fostul Becali. Gata! Eu sunt deţinut, eu m-am învăţat cu puşcăria imediat. Eu am condiţii de hotel aici. Deci nu pot să mă plâng de condiţii. Se comportă cu mine exemplar. Eu sunt aici ca un prinţ", a spus finanţatorul echipei Steaua, într-un interviu pentru România TV.

Gigi Becali a dezvăluit că ceilalți deținuți i se adresează cu apelativul „Împărate” și spune că de când se află după gratii a devenit alt om şi nu mai suportă să vorbească urât sau să audă cuvinte urâte. Mai mult, Becali se documentează și adună informații pentru cartea pe care vrea să o publice, care va conține fraze din Sfintele Scripturi.

"Au fost etape. La Rahova am descoperit ceva şi la Jilava am întâlnit oameni care mi-au dat alte cărţi în care am descoperit altceva. Fac sinteză acum din vreo 10-15 cărţi. Subliniez nişte lucruri şi o să tipăresc o carte cu frazele care mi-au plăcut mie cel mai mult din Sfintele Scripturi", a mai spus omul de afaceri.


×