x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali crede într-o minune: „Vom putea merge la biserică de Paşte, la Înviere”

Gigi Becali crede într-o minune: „Vom putea merge la biserică de Paşte, la Înviere”

03 Apr 2020   •   10:02
Gigi Becali crede într-o minune: „Vom putea merge la biserică de Paşte, la Înviere”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Gigi Becali speră că va putea participa la biserică la slujba de Paşte. Patronul FCSB-ului crede că preoţii care s-au îmbolnăvit de COVID-19 nu au respectat taina împărtăşaniei. Becali susţine că a cumpărat un medicament neacreditat din Rusia.

Gigi Becali speră că lumea îşi va relua cursul firesc până la sărbătoarea de Paşti şi că va putea merge la biserică.

„Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogaţi e mai uşor, că ai curtea mare. Mai greu e tot pentru săraci. Eu cred că trece repede şi vom putea merge la biserică de Paşte, la Înviere. Aşa sper eu, că va face Domnul o minune. Noi suntem o ţară ortodoxă şi fiecare sat şi fiecare oraş au un înger păzitor. O să vedeţi că se face o minune”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Despre preoţii care s-au îmbolnăvit cu coronavirus, finanţatorul FCSB-ului este de părere că aceştia nu au respectat cum se cuvine tainele împărtăşaniei: ”Cine ştie cum s-au împărtăşit ei. Dacă te împărtăşeşti nedrept, necurat, e mai rău. Mai bine nu te împărtăşeşti! Atenţionez pe toată lumea! Focul îi arde mai tare pe cei nevrednici”.

Becali susţine că a cumpărat un medicament neacreditat din Rusia pe care îl va trimite la spitalul ”Matei Balş” pentru a-i ajuta pe bolnavii de coronavirus: ”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia şi nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul şi îl dau gratuit la Matei Balş. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: gigi becali