x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, laborator de teste pentru coronavirus: Rezultatele la mine la clinică ies în 2 ore

Gigi Becali, laborator de teste pentru coronavirus: Rezultatele la mine la clinică ies în 2 ore

19 Mar 2020   •   17:20
Gigi Becali, laborator de teste pentru coronavirus: Rezultatele la mine la clinică ies în 2 ore

Gigi Becali a declarat în exclusivitate, pentru Antena 3, că testele pentru a depista infectații cu coronavirus se pot face și în clinica lui. Latifundiarul așteaptă acreditarea de la Guvern și e pregătit să înceapă treaba.

”Mi s-a solicitat niște aparate și am întrebat la mine la clinică, iar acolo mi-au spus că avem acolo un laborator genetic care e cel mai performant din România și face aceleași teste pe care le face Victor Babeș. Noi putem face teste, dar ne trebuie acreditare. Nu putem face în interiorul clinicii, doar într-un cort afară. Am și eu pile, relații în guvernul ăsta. Am vorbit cu Rareș Bogdan să ne dea repede aprobarea mâine, să putem face teste.

Am vorbit cu fata domnului Cercel și mi-a spus că prin situația asta am putea să degrevăm pe ”Victor Babeș” de greutatea pe care o are. Ceea ce se face acolo pot face eu la clinică.

Am înțeles că putem face și ambulatoriu, să putem facem peste tot în țară. Eu testele le fac în 2-3 ore la laboratorul meu, pentru că am aparatură. Testele se pot lua foarte repede. Am comandat deja 2.000 de teste. Dacă mâine ne dă aprobarea, chiar atunci începem”, a spus Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: gigi becali