x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, prins de polițiști fără declarație la volan. Dialog HALUCINANT cu oamenii legi

Gigi Becali, prins de polițiști fără declarație la volan. Dialog HALUCINANT cu oamenii legi

11 Apr 2020   •   18:33
Gigi Becali, prins de polițiști fără declarație la volan. Dialog HALUCINANT cu oamenii legi

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, iese zilnic din casă pentru a duce ajutoare la oamenii nevoiași și a face donații către biserici și spitale. Latifundiarul din Pipera a fost oprit astăzi de un echipaj de poliție pentru a i se verifica declarația prin care poate părăsi locuința în timpul stării de urgență.  Becali a recunoscut că nu avea în posesie o astfel de declarație.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi, ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali «Unde te duci?». Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Situația actuală privind răspândirea noului coronavirus indică faptul că  5.990 de români au fost diagnosticați cu acest virus, dintre care 758 de persoane au fost declarate vindecate și 282 decedate.

×
Subiecte în articol: gigi becali