x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GIGI NEŢOIU a făcut INFARCT în închisoare

GIGI NEŢOIU a făcut INFARCT în închisoare

13 Dec 2015   •   23:04
GIGI NEŢOIU a făcut INFARCT în închisoare
UPDATE Netoiu a fost transportat la o clinica de cardiologie din Timisoara. Starea lui este stabila.
 
Gigi Nețoiu, fost acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, a fost transportat, duminică seara, la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu ambulanța. Potrivit unor surse medicale, Neţoiu a suferit un infarct, în Secția externă Vânjuleț a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde îşi ispăseşte pedeapsa în Dosarul Transferurilor. 
 
Gigi Nețoiu a ajuns la Spitalul din Drobeta Turnu Severin duminică seara, în jurul orei 19.30, cu o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, care a fost solicitată la Secția din localitatea Vânjuleț a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, relatează informatiadeseverin.ro

Surse medicale au arătat că fostului acționar al FC Dinamo și U Craiova a suferit un infarct, el fiind transferat din Unitatea de Primiri Urgențe la Secția de Cardiologie, unde medicii l-au stabilizat, la ora transmiterii acestei știri, Nețoiu fiind monitorizat de aparate.
Aceleași surse au mai spus că în momentul în care starea pacientului va fi stabilă, cel mai probabil acesta va fi transferat la un centru de cardiologie intervențională din Timișoara.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/gigi-netoiu-a-facut-infarct-in-inchisoare_262654.html#ixzz3uEkgEzQa 

×
Subiecte în articol: gigi netoiu