x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ginerele lui Băsescu, implicat într-o altă retrocedare de milioane

Ginerele lui Băsescu, implicat într-o altă retrocedare de milioane

02 Iul 2014   •   23:06
Ginerele lui Băsescu, implicat într-o altă retrocedare de milioane

Noi dezvăluiri despre modul în care se fac bani în familia preşedintelui Traian Băsescu au fost prezentate la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Ginerele şefului statului, Radu Pricop, este implicat în retrocedarea unui teren de la Institutul Fundeni, caz în care este implicat şi primarul din Azuga, Constantin Samson, edilul în prezenţa căruia a avut loc cununia civilă a fiicei preşedintelui cu Radu Pricop.

Ginerele Radu Pricop (soţul Ioanei Băsescu - n.r.) este urmărit penal pentru uciderea în acte a unei persoane ce a fost lăsate fără terenuri valoroase.

La sfârşitul anului trecut, Mihai Gâdea dezvăluia la "Sinteza zilei" faptul că iubitul Ioanei Băsescu, Radu Pricop, va primi 10 milioane de euro despăgubire pentru 90 de hectare de teren care nici măcar nu-i aparţin. Este vorba despre un teren al familiei Brătienilor pentru care moştenitorii de drept s-au luptat câţiva ani în instanţă.

Gâdea a prezentat, de-a lungul mai multor emisiuni, faptul că întreaga retrocedare se sprijină pe un fals: omorârea în acte a celei care s-ar fi putut opune acestei afaceri.

Mai multe detalii pe antena3.ro

×
Subiecte în articol: radu pricop retrocedari ilegale