x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Giurgiu: Incendiu la un rastel de butelii în municipiu; pompierii au intervenit

Giurgiu: Incendiu la un rastel de butelii în municipiu; pompierii au intervenit

27 Ian 2017   •   21:05
Giurgiu: Incendiu la un rastel de butelii în municipiu; pompierii au intervenit

Detaşamentul de pompieri din cadrul ISU Giurgiu a intervenit vineri seară pe o stradă din municipiul Giurgiu după ce a fost raportat un incendiu la un rastel de butelii.

'Prin 112 a fost anunţat un incendiu la un rastel de butelii pe strada 1 Mai. La faţa locului au intervenit o autospecială cu apă şi spumă şi o Ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Giurgiu', informează şeful ISU Giurgiu, Emil Apostol.

Pompierii au îndepărtat rapid pericolul, dar a fost solicitată Poliţia pentru că s-a constatat că ar fi vorba de o 'acţiune intenţionată a unui individ care a folosit un amestec de rumeguş şi motorină pe care l-a pus la fiecare butelie în parte şi apoi l-a incendiat'.

'Autorul a fost identificat şi reţinut pentru declaraţii de către poliţişti, este vorba de un bărbat în vârstă de 48 de ani care locuia în curtea în care era amenajat rastelul cu butelii şi a incendiat o butelie folosind un amestec combustibil ', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El spune că în cauză a fost deschis dosar penal pentru distrugere şi incendiere.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: giurgiu incendiu pompieri smurd