x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj. O minoră de 15 ani a fost exploatată sexual de doi bărbaţi

Gorj. O minoră de 15 ani a fost exploatată sexual de doi bărbaţi

11 Oct 2019   •   15:13
Gorj. O minoră de 15 ani a fost exploatată sexual de doi bărbaţi

O minoră de 15 ani a trecut prin clipe groaznice. Fata a fost racoltată de doi bărbaţi, care au obigat-o să se prostitueze pentru a câștiga de pe urma ei sume uriașe.

Totul a fost descoperit după câteva luni de când se întâmplă acest lucru, iar procurorii DIICOT au transmis că a fost deja dispusă reţinerea pentru 24 de ore în cazul celor doi bărbaţi, acuzaţi de trafic de minori, potrivit 

”Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au efectuat, ieri, trei percheziţii domiciliare, la locuințele a doi gorjeni şi au pus în aplicare patru mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două laptop-uri, 20 de hard-disck-uri, 1 stick de memorie, 5 telefoane mobile și mai multe DVD-uri.

Din cercetări a rezultat că, în perioada octombrie 2016 – aprilie 2017, doi bărbați, de 29 și 30 de ani, din localitatea Fărcăşeşti, respectiv Jupâneşti, ar fi recrutat, adăpostit şi exploatat sexual o minoră, de 15 ani, din judeţul Gorj, activitate din care ar fi realizat un câştig de aproximativ 15.000 de lei”, anunță IPJ Gorj.

×