x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grav accident de muncă la Iaşi: un muncitor a murit şi alţi doi au fost grav răniţi

Grav accident de muncă la Iaşi: un muncitor a murit şi alţi doi au fost grav răniţi

22 Feb 2014   •   08:35
Grav accident de muncă la Iaşi: un muncitor a murit şi alţi doi au fost grav răniţi

Un bărbat a murit, iar alţi doi sunt în stare foarte gravă după ce în cursul dimineţii de sâmbătă platforma pe care se aflau a căzut de la o înălţime de aproximativ 10 metri, în timp ce lucrau la mansardarea unui imobil.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţe Iaşi, a declarat pentru Agerpres că un telefon primit în jurul orei 7,00 la serviciul de urgenţă 112 a semnalat producerea unui accident de muncă în zona Nicolina.

Potrivit sursei citate, nacela în care se aflau trei bărbaţi a căzut de la înălţime, în timp ce aceştia efectuau lucrări la nivelul etajului trei. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 40 de ani a suferit un stop cardio-respirator. Un altul, de 34 de ani, se află în stare gravă din cauza multiplelor fracturi suferite, echipajul medical sosit la faţa locului efectuând manevre de resuscitare. Un alt bărbat, tot în vârstă de 34 de ani, a fost dus la spital.

Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi au demarat o anchetă pentru a afla cum s-a produs accidentul, dacă bărbaţii au contracte de muncă încheiate sau dacă s-au respectat prevederile legislative.

×
Subiecte în articol: accident de munca muncitori iasi morti raniti