x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grav incident în Iaşi. O femeie a fost târâtă de un tramvai

Grav incident în Iaşi. O femeie a fost târâtă de un tramvai

16 Mai 2019   •   13:22
Grav incident în Iaşi. O femeie a fost târâtă de un tramvai

Grav incident în centrul Iaşului. O femeie care a încercat să urce într-un tramvai a fost prinsă între uşi, iar vatmanul a pornit fără să îşi dea seama de situaţie. Femeia în vârstă de 55 de ani a fost târâtă mai mulţi metri pe asflat, până când vatmanul a fost avertizat de către ceilalţi pasageri. 

La fata locului au venit politistii care au testat victima cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, femeia nu consumase  bauturi alcoolice. Din spusele victimei, aceasta dorea sa ajunga la gara, ea fiind din Pascani. Vatmanul, Cristian Cucuteanu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si in cazul lui.

Femeia era plină de sange, iar la fata locului s-a iscat un scandal in toata regula. Mai multi ieseni si-au aratat nemultumirea. Circulatia in zona este blocata datorita faptului ca vatmanul trebuie sa astepte la fata locului. In aceste momente, la fata locului se deplaseaza un echipaj medical si un echipaj al politiei. Desi au trecut aproximativ 15 minute de la momentul producerii incidentului, niciun echipaj medical nu a venit la fata locului.

''În cursul zilei de azi, un echipaj SAJ a intervenit in cazul unei paciente in varsta de 55 de ani, din Iasi, care a fost acrosata de un tramvai. In momentul sosirii echipajului medical, pacienta era stabila hemodinamic si respirator, fiind constienta. S a constata ca aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral, prezentand si o plaga frontala stanga. Totodata, pacienta a fost diagnosticata cu fractura la nivelul humerusului stang si contuzie la nivelul gambei drepte. Aceasta a primit ingrijiri si a fost transportata la UPU.'' a declarat Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al SAJ Iasi.

SURSA: Bună Ziua Iaşi

×
Subiecte în articol: tramvai iasi