x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GSP TV: Regulile lui Lucescu

GSP TV: Regulile lui Lucescu

de Cristiana Stamatescu    |    12 Ian 2010   •   00:00
GSP TV: Regulile lui Lucescu
Sursa foto: Dragos Stoica/Jurnalul Naţional

După sărbătorile petrecute în familie, Răzvan Lucescu (foto) vorbeşte astăzi la GSP TV, de la ora 22:15, în "Interviurile săptămânii", despre modelele lui în viaţă şi carieră, calea către o mentalitate de învingător, prezenţa jucătorilor străini în echipa naţională şi tabloul Ligii I în acest moment.

Deşi refuză să dezvăluie dorinţa pe care şi-a pus-o în noaptea dintre ani, spunând doar că e legată de fotbal, Răzvan Lucescu nu e deloc reţinut în a insista asupra importanţei seriozităţii în cariera unui jucător de fotbal: "Apreciez foarte mult jucătorii care lucrează, responsabili în afara terenului, pentru că dacă sunt în afară, vor fi şi pe teren, iar pe aceştia te bazezi".

Cât despre viitoarele rivale ale României în grupele Campionatului European, Lucescu spune că Spania, Franţa şi Olanda sunt echipele cu care nu şi-ar dori să se confrunte. Miercuri, de la 22:15, GSP TV difuzează un interviu în exclusivitate cu Ciprian Marica, iar joi, de la aceeaşi oră, un nou interviu cu Ioan Andone.

×
Subiecte în articol: mass-media