x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guvernul a suplimentat bugetul privind acordarea de despăgubiri pentru imobilele aflate pe anumite tronsoane de drum

Guvernul a suplimentat bugetul privind acordarea de despăgubiri pentru imobilele aflate pe anumite tronsoane de drum

21 Aug 2013   •   18:50
Guvernul a suplimentat bugetul privind acordarea de despăgubiri pentru imobilele aflate pe anumite tronsoane de drum

Guvernul a suplimentat, miercuri, cu 376.000 de lei, suma prevăzută pentru despăgubirile acordate proprietarilor deţinători de imobile aflate pe o serie de tronsoane de drumuri naţionale, informează agerpres.ro.

Astfel, suplimentarea sumei prevăzută ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică "Varianta de ocolire a Municipiului Braşov Tronson I - DN1 - DN 11 şi Tronson III - DN 13 - DN 1", aprobată prin HG nr. 27/2012.

De asemenea, Guvernul a aprobat prin Hotărâre indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Podul rutier peste Olt la Slatina, pe DN 65 km 48+570", judeţul Olt.

Valoarea totală a investiţiei este de 36.915.000 lei, iar finanţarea se realizează din bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului /SGG/ pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS), Capitolul 84.01. "Transporturi", Titlul 56 "Proiecte cu finanţare din Fonduri externe nerambursabile postaderare". 

×
Subiecte în articol: despagubiri proprietari