x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Haita lui Kovesi este TURBATĂ! DNA vrea să blocheze eliberarea lui Năstase cu editoriale din Jurnalul Naţional

Haita lui Kovesi este TURBATĂ! DNA vrea să blocheze eliberarea lui Năstase cu editoriale din Jurnalul Naţional

de Dan Constantin    |    21 Aug 2014   •   12:28
Haita lui Kovesi este TURBATĂ! DNA vrea să blocheze eliberarea lui Năstase cu editoriale din Jurnalul Naţional
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Ura haitei lui Kovesi împotriva lui Adrian Năstase ia aspecte patologice. La procesul în care se judecă apelul la cererea de eliberare condiţionată, procurorul trimis de DNA să respingă cererea a uimit prin absurdităţile debitate în sală.

El a cerut o expertiză psihologică pentru Adrian Năstase, act necesar doar la încarcerare, la începutul detenţiei. În faţa instanţei, acelaşi procuror s-a umplut de ridicol când a scos ca probe pentru comportamentul inadecvat al lui Adrian Năstase editorialele acestuia din Jurnalul National. Acestea ar arăta în judecata contorsionată a DNA că Năstase nu înţelege consecinţele faptelor sale.

Lui Năstase i se pune la îndoială şi conţinutul cărţilor scrise în închisoare, care nu au caracter ştiinţific, după evaluarea ''intelectualilor'' lui Kovesi Codruţa. De asemenea, DNA spune că Năstase a fost doar lector în penitenciar şi nu s-a reeducat.

Cutia de rezonanţă a DNA, postul B1 TV, a condus prin gurnalistul Bot o vehementă acţiune de intimidare a Justiţiei în timpul desfăşurării şedinţei de judecată de la Tribunalul Ilfov.

Bot a insinuat că Năstase este protejat în penitenciar pentru că nu a fost adus încătuşat la instanţă. El a reclamat şi tonul ironic al domnului Adrian Năstase la adresa porcurorului DNA. ''Judecătorul'' băsist Bot respins chiar şi posibilitatea ca demersul făcut de Adrian Năstase la CEDO să aiba succces.

×
Subiecte în articol: adrian nastase