x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Haos pe Aeroportul Henri Coandă! 30 de curse aeriene au întârzieri de peste 30 de minute

Haos pe Aeroportul Henri Coandă! 30 de curse aeriene au întârzieri de peste 30 de minute

19 Mar 2018   •   11:09
Haos pe Aeroportul Henri Coandă! 30 de curse aeriene au întârzieri de peste 30 de minute

Un număr de 30 de curse aeriene au întârzieri de peste 30 de minute la decolarea de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cea mai mare fiind de o oră şi jumătate, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache. 

"Se operează în condiţii de iarnă. Nu există nicio cursă anulată şi sunt 30 de zboruri care au întârzieri mai mari de o jumătate de oră, pentru că este în continuare necesară degivrarea. Cea mai mare întârziere strict legată de vreme este de o oră şi jumătate, dar este o situaţie punctuală", a spus Iordache. 

Potrivit acestuia, nu au existat cazuri de pasageri recalcitranţi. 

"În fiecare cursă sunt, în medie, o sută - o sută şi ceva de călători. Ei sunt în siguranţă, la căldură, şi au înţeles ce se întâmplă, că totul este pentru siguranţa lor", a precizat Iordache. 

Reprezentanţii CNAB au anunţat, anterior, într-un comunicat, că pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant pentru tratarea cu substanţe anti-îngheţ a suprafeţei de mişcare (piste, platforme, căi de rulare), precum şi a drumurilor de acces, pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă. 

×
Subiecte în articol: întarzieri aeroportul henri coanda ploai