x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Haşotti a acuzat "înţepături" la inimă, la Guvern. Ministrul Culturii este în stare bună, dar va rămâne internat cel puţin până duminică

Haşotti a acuzat "înţepături" la inimă, la Guvern. Ministrul Culturii este în stare bună, dar va rămâne internat cel puţin până duminică

de Mediafax    |    01 Sep 2012   •   08:05
Haşotti a acuzat "înţepături" la inimă, la Guvern. Ministrul Culturii este în stare bună, dar va rămâne internat cel puţin până duminică

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, a acuzat, sambata, la Guvern, "intepaturi" in zona inimii, doua echipaje SMURD intervenind la fata locului.

Starea de sanatate a ministrului Culturii este buna, insa acesta va ramane internat la Spitalul Floreasca din Capitala cel putin pana duminica, pentru finalizarea investigatiilor necesare in urma crizei hipertensive, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii unitatii medicale.

"Este in stare buna, dar ramane internat. Este exclus sa plece din spital sambata, pentru ca nu toate investigatiile se pot face imediat", au spus sursele citate.

Sambata dimineata, inaintea sedintei de Guvern, Hasotti a iesit din sala de sedinta, impreuna cu ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi.

Cei doi ministri s-au intalnit pe hol cu premierul Victor Ponta.

"Vedeti ca intarzii putin, ma duc cu domnul Cepoi sa imi faca un control, ma inteapa inima", i-a spus Hasotti premierului, care a intrat in sala de sedinte. Puiu Hasotti isi tinea o mana in dreptul inimii.

In scurt timp, la Palatul Victoria au sosit doua echipaje SMURD care i-au facut cateva investigatii ministrului Culturii.

Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria cu masina sa si s-a prezentat la camera de garda a Spitalului Floreasca.

Reprezentantii spitalului au precizat ca ministrul a suferit o criza hipertensiva.

×
Subiecte în articol: ambulanta spital puiu haşotti