x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Helmuth Duckadam i-a făcut un cadou lui Donald Tusk

Helmuth Duckadam i-a făcut un cadou lui Donald Tusk

12 Ian 2019   •   18:01
Helmuth Duckadam i-a făcut un cadou lui Donald Tusk
Sursa foto: Captura Video

Helmuth Duckadam a fost unul dintre sportivii despre care Donald Tusk, președintele Consiliului European, a amintit în discursul lui de la Ateneul Român.

Duckadam a fost impresionat de gestul lui Donald Tusk, care a făcut referire la "Eroul de la Sevilla" în speech-ul său. memorabil. 

Astfel, fotbalistul legendar al Stelei i-a făcut cadou lui Donald Tusk o pereche de mănuși cu autograful său, dar și două sticle de pălincă din producția proprie, potrivit gsp.ro.

Joi, la București, într-o gală găzduită de Ateneul Român, a avut loc ceremonia prin care România a preluat președinția Consiliului Uniunii Europene.

Polonezul Donald Tusk, actualul președinte al Consiliului European, a susținut un discurs în limba română. „Aş vrea să fac un apel la români să apere. Vreau să apere în România fundamentele civilizaţiei noastre politice, libertatea, integritatea, respectarea adevărului în viaţa publică, statul de drept şi Constituţia, să le apere cu aceeaşi hotărâre cu care Helmuth Duckadam a apărat acele patru penalty-uri la Sevilla în finala Cupei Campionilor” a spus Donald Tusk.

ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Helmuth Duckadam donald tusk