x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop 2018. Cinci zodii vor avea parte de schimbări radicale în dragoste

Horoscop 2018. Cinci zodii vor avea parte de schimbări radicale în dragoste

09 Ian 2018   •   10:57
Horoscop 2018. Cinci zodii vor avea parte de schimbări radicale în dragoste
Sursa foto: Natoushe/Getty Images/iStockphoto

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor străluci în anul ce urmează și care vor fi pe placul tuturor. Nu vor trece neobservate și vor avea parte de multă iubire în anul 2018, scrie publicația de femei estisuperba.ro.

RAC:

Anul 2018 va fi un an glorios pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal. Racii se vor dezvolta pe plan profesional și vor dezvolta relații de orice tip.

Se știe despre raci că se gândesc mai mult la persoanele din jurul lor, decât la ei și acest lucru se va întâmpla în continuare și în anul ce urmează. Vor cuceri pe toată lumea cu simplitatea și naturalețea lor.

GEMENI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor fi pe val în anul următor. Îți vor face prieteni cu ușurință și relațiile pe care le leagă acum pot dura toată viața.

Se știe despre acești nativi că sunt sociabili și au un simț al umorului dezvoltat și acest lucru îi va ajuta mult în anul următor. Vor cuceri pe toată lumea cu care se vor intersecta.

FECIOARĂ:

Se știe despre fecioare că sunt timide și foarte analitice. Celor din jur nu le trebuie mult timp să realizeze că sunt persoane minunate care fac totul cu multă pasiune și dragoste.

Acești nativi sunt și misterioși și din această cauză, cei din jur ori îi vor iubi necondiționat, ori îi vor urî din toată inima. În anul ce urmează, fecioarele își vor pune amprenta asupra multor persoane prin intermediul deciziilor pe care le vor lua.

LEU:

Dacă anul 2017 a fost greu pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal, totul se va schimba anul ce urmează. Dacă în 2017 nu au avut noroc în dragoste, în 2018 vor transmite multă afecțiune și tandrețe celor din jur și de ceea vor fi foarte curtați.

Leii nu vor trece neobservați și vor fi în centrul atenției tuturor. Acești nativi te vor ademeni în cușca lor și probabil vei rămâne alături de ei tot restul vieții.

Dacă te afli pe această listă, poți fi sigură că anul 2018 va fi cel mai frumos an pentru tine din toate punctele de vedere. Vei fi iubită așa cum meriți și cum nu ai mai fost până acum. Norocul va fi de partea ta.

SĂGETĂTOR:

Una dintre cele mai aventuroase zodii, Săgetătorii au un mod foarte liber, profund şi plin de imaginaţie de a gândi. Se pare că aceştia nu au nicio limită atunci când îşi doresc să realizeze ceva.

Acest mod de a gândi pare că le va fi de mare ajutor în 2018, pentru că nu vor avea nicio limira, nimic nu îi va constrânge şi nici nu îşi vor seta obstacole. Atunci când ţinteşti sus şi nu există niciun obstacol în calea ta, şansele de reuşită sunt destul de mari.

Aşadar, în acest an, Săgetătorii vor găsi balanţa în vieţile lor şi răspunsuri pentru nişte întrebări care i-au chinuit de ani întregi. Săgetătorii vor descoperi nenumărate oportunităţi, atât în cariera cât şi atunci când vine vorba despre călătorii.

Au şanse mari să îşi găsească sufletul pereche. Dacă eşti Săgetător, pregăteşte-te pentru o perioadă extrem de benefică în viaţa intimă, în special în prima parte a anului. Încearcă să primeşti tot ce vine către tine, fără să te stresezi.

×
Subiecte în articol: horoscop 2018