x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop 5 mai 2018. Capricornii se confruntă cu probleme sentimentale

Horoscop 5 mai 2018. Capricornii se confruntă cu probleme sentimentale

05 Mai 2018   •   07:18
Horoscop 5 mai 2018. Capricornii se confruntă cu probleme sentimentale

Horoscop 5 mai pentru Berbec

Mai putin navalnici, dar la fel de "excitabili", simt venirea verii ca pe o reinviere, cu daruri si aventuri galante, o data cu aparitia unor musafiri. Problemele de sanatate se acutizeaza.

Horoscop 5 mai pentru Taur

Sunteti intr-o excelenta forma intelectuala.  Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune. Sunteti dispus sa le ascultati problemele si sa le dati sfaturi. Nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta! Dupa-amiaza, puteti fi invitat la o petrecere la rude.

Horoscop 5 mai pentru Gemeni

Puteti sa incepeti o afacere sau sa va faceti planuri cu privire la o investitie pe termen lung. Prietenii si partenerul de viata va sustin. Va sfatuim sa evitati speculatiile. Aveti rabdare! Satisfactiile vor aparea curand.

Horoscop 5 mai pentru Rac

Faceti inca un pas catre semnarea unor acte la care visati de multa vreme. Va fi o surpriza pentru familie, pentru ca ati tinut totul secret.

Horoscop 5 mai pentru Leu

Leii sunt ajutati astazi de spiritul lor vesel si care ii amuza intotdeauna pe ceilalti, iar ziua lor decurge destul de bine. Esrte posibil, in a doua parte a zilei, sa primeasca anumite semnale de la o persoana care pana acum i-a ignorat sau care s-a aflat la distanta de ei.

Horoscop 5 mai pentru Fecioara

Cat de cat cuminti, cand le iese dragostea in cale, sunt adeptii exceselor. Nu vor realiza cat de periculos traiesc si nu vor asculta in niciun caz de sfaturile celor din anturaj.

Horoscop 5 mai pentru Balanta

Cei nascuti in zodia Balantei vor invata astazi pe calea mai grea despre faptul ca unele pareri trebuie tinute doar pentru ei, iar asta pentru ca entuziasmul pe care il vor avea in relationarea cu ceilalti nu va avea rezultatul dorit de Balante.

Horoscop 5 mai pentru Scorpion

Devin parteneri de nadejde, care obliga persoana cu care sunt casatoriti sa respecte anumite standarde. S-ar putea ca in loc sa iubeasca, sa prefere sa-si procure mijloace excedentare.

Horoscop 5 mai pentru Sagetator

Dispuneti de multa energie si este exact ceea ce va trebuia pentru a va bucura mai mult de iesirile in aer liber. O plimbare in parc ar fi perfecta.

Horoscop 5 mai pentru Capricorn

Persoana iubită nu mai ştie ce să creadă, dar vă sprijină cât poate. Toate problemele sentimentale vă provoacă o stare de stres. Durerile osoase se acutizează ori se pot chiar generaliza. Vă faceţi toate poftele culinare şi apoi alergaţi la dulăpiorul cu medicamente. O sursă financiară excedentară vă poate lua prin surprindere în mod fericit.

Horoscop 5 mai pentru Varsator

Cel mai bun prieten va cere o favoare. Aceasta implica bani si nu sunteti siguri ca il puteti ajuta. Avand in vedere ca nimeni nu va este atat de apropiat, o sa merite sacrificiul.

Horoscop 5 mai pentru Pesti

Timp de cateva ore incercati sa gasiti o solutie salvatoare pentru un proiect ce pare ca se scufunda. Din fericire, totul se va rezolva mult mai usor decat ati crezut.

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 5 mai Horoscop 5 mai