x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator HOROSCOP. Cum vei fi afectat de Luna Albastră, în funcție de zodie

HOROSCOP. Cum vei fi afectat de Luna Albastră, în funcție de zodie

26 Mar 2018   •   18:25
HOROSCOP. Cum vei fi afectat de Luna Albastră, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 26 martie -1 aprilie 2018 este marcat de intrarea planetei Venus în zodia Taur și de Luna Albastră (Luna Plină în zodia Balanță), ambele evenimente având loc în data de 31 martie.

Venus va rămâne în zodia Taur până în ziua de 24 aprilie.

Luna Plină din 31 martie va fi a doua ”Lună Albastră” din acest an. La fel ca în ianuarie, în martie sunt două Luni Pline: prima, a avut loc în data de 2, iar a doua (denumită „Albastră”) va avea loc în data de 31.

Săptămâna va începe cu Luna în Rac, o zodie a familiei și tradiției. În a doua parte a zilei de luni, Luna va intra în semnul Leului, zodie a ambiției și creativității, iar miercuri se va muta în Fecioară, o zodie iubitoare de muncă, dar critică, pretențioasă și perfecționistă, spune astrologul Oana Hanganu, potrivit huff.ro.

Vineri seara, Luna se va muta în Balanță, unde va rămâne până la începutul săptămânii viitoare și va încuraja negocierile și parteneriatele de orice fel.

În plus, întreaga săptămână va fi influențată de aspectele tensionate formate de Soare (aflat în zodia Berbec) cu Saturn (aflat în Capricorn, dar și de Luna Plină din zodia Balanței cu Marte și Saturn din Capricorn și Uranus aflat în Berbec. Lor li se adaugă tranzitul retrograd al planetei Mercur.

Toate acestea vor provoca neînțelegeri, obstacole, amânări sau retrageri din parteneriate deja ”active” sau de la masa negocierilor, probleme de comunicare în cuplu, frustrări și revolte.

Se anunță, așadar, o săptămână provocatoare, în care va fi nevoie de înțelepciune, răbdare și perseverență.

×
Subiecte în articol: luna albastra