x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop saptamanal 9-15 iulie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Racii vor anunța schimbări importante

Horoscop saptamanal 9-15 iulie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Racii vor anunța schimbări importante

08 Iul 2018   •   15:43
Horoscop saptamanal 9-15 iulie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Racii vor anunța schimbări importante

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 9-15 iulie.

Berbec - săptămână care aduce lună nouă în Rac. Aspecte foarte bune în familie. Sunt ajutați de membrii familiei pentru a rezolva o problemă. Ostilitățile sunt lăsate de o parte și există colaborare în familie. Vor găsi soluții ingenioase la locul de muncă.

Taur - luna nouă e în zona comunicării. Indiferent ce îi preocupă în acest moment și de domeniul unde trebuie să desfășoare niște activități, acte complicate sau să facă drumuri pe la autorități. Trebuie să aibă mai mult curaj și voință, și trebuie să fie stăpâni pe opiniile lor.

Gemeni - luna nouă este chiar în zona banilor. Știu să economisească sau să îi facă. Perioadă foarte favorabilă pentru muncă. Vor avea parte de o schimbare de chef de ritm. Vin cu niște idei noi și ei. Se pot întoarce după multă vreme la o ocpație de succes pe care au abandonat-o. Relație caldă în familie.

Rac - lună nouă chiar în semnul lor zodiacal. Ei sunt cei care dictează niște schimbări. Dispoziția lor se schimbă. Lucrurile lor se vor transforma mai ales în iubire sau în relația cu copii. Studii pentru unii raci. 

Leu - lună nouă într-un spațiu mai special. Împăcare cu toată lumea, distanțare fața de conflicte și situații confuze. O persoană din familie va avea parte de o problemă de sănătate. Dacă se vor implica atunci lucrurile se aranjează bine datorită energiei lor. Primesc vești bune. Aspecte bune în zona banilor.

Fecioară - favorizate de prieteni și de suporteri. Trebuie s aibă curaj când vine vorba de proiecte. Unele fecioare vor să înceapă un proiect nou. Trebuie să pună accent pe frumusețe, fără critici. Trebuie să fie îngăduitoare.

Balanță - au luna nouă în zona carierei. E vorba de siguranță, de cea a scaunului. Au ocazie foarte bună să se pună în valoare la locul de muncă. Pot veni propuneri. Un proiect poate aduce bani. Li se poate propune o funcție de răspundere.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Camelia Patrascanu