x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul pentru săptămâna 18-24 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor avea o săptămână grozavă

Horoscopul pentru săptămâna 18-24 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor avea o săptămână grozavă

17 Iun 2018   •   17:01
Horoscopul pentru săptămâna 18-24 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor avea o săptămână grozavă

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 18-24 iunie.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Berbec - berbecii au o săptămână grozavă. Se pot sprijini pe familie, se pot consulta cu persoanele apropiate. Sunt foarte hotărâți și energici. Vineri este o zi mai tensionată. Se  pot certa cu persoanele care le stau în cale.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Taur - sunt hotărâți să își ghideze viața după propriile lor convingeri sau impulsuri, asumându-și riscurile. Au de stabilit aspecte ce țin de planul juridic sau cel administrativ. La capitolul relații stau foarte bine.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Gemenii - au tranzite foarte bune în zona banilor, dar acesști bani sunt foarte discutați. Sunt foarte isteți și prevăzători. Nu cheltuiesc și pun bani de o parte. Unii se pot îndrăgosti cu ocazia vacanței. Au discuții foarte bune în afaceri.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Rac - au foarte multe gânduri și idei. Trebuie să acționeze. Au foarte multe lucruri de spus și o vor face în a doua parte a săptămânii. O conjuncție le pot aduce bani.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Leu - doresc o relaxare și se ascund să nu mai poată fi abordați. Pun accent pe farmec personal. Pot face o schimbare de look. În relațiile persoanale trebuie să aibă mai mult tact. Au tendința de a fi foarte rebeli sau de a taxa.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Fecioară - nu stau grozav la capitolul iubire. Tânjesc și le este dor. Își pot pregăti o vacanță când se vor întâlni cu persoanele iubite. Stau foarte bine la capitolul prieteni. O veche poveste se poate răscoli.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Balanță - au discuții legate de ordine, lege, disciplină, chiar și în familie. Trebuie să fie atenți la colegii de muncă să nu facă vreo greșeală pentru că pot plăti și ele. O săptămână bună, însă rămâne o ușoară tensiune în familie pe care trebuie să o rezolve în a doua parte a săptămânii.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Scorpion - sunt foarte preocupaț să dea ordine și să fie respectate. Au întâlniri și drumuri. Succesul lor ține de cum își planifică lucrurile. Trebuie să știe să colaboreze.

Citeste aici horoscopul integral

×