x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 12 - 18 martie 2018. Fecioarele vor avea parte de o mare oportunitate

Horoscopul săptămânii 12 - 18 martie 2018. Fecioarele vor avea parte de o mare oportunitate

08 Mar 2018   •   15:54
Horoscopul săptămânii 12 - 18 martie 2018. Fecioarele vor avea parte de o mare oportunitate

Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 12 - 18 martie 2018.

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti dominati de dorinta de a incepe un nou curs de specializare sau de formare profesionala intr-un anumit domeniu. Puteti chiar beneficia de resursele altei persoane, asa ca veti face cateva investitii care in viitor va vor aduce venituri considerabile.

TAUR 21.04-21.05: In aceasta saptamana surprizele functioneaza in ambele sensuri. Sefii de la serviciu sau parintii v-ar putea surprinde cu o sugestie neobisnuita, care va va da sansa sa aratati lumii de ce sunteti in stare. Nu va asumati prea multe responsabilitati.

GEMENI 22.05-21.06: Urati rutina si plictiseala. Va plac stimularile, varietatea si din acest motiv apetitul va este alimentat. Ar putea exista ocazia neasteptata de a incepe un curs sau de a invata ceva nou si neobisnuit. Cineva mai tanar dintr-un mediu diferit sau o alta cultura va poate prezenta idei care va extind orizonturile.

RAC 22.06-21.07: Va ocupati de tranzactionarea unei proprietati comune sau a unei mosteniri pe care va doriti de ceva vreme sa o vindeti. In sfarsit, veti putea sa va realizati visul. In curand veti dispune de finantele necesare unei excursii la care visati de mult timp.

LEU 22.07-22.08: Soarele este situat vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca va veti confrunta cu tot felul de situatii. Provocarea consta insa daca va veti da seama cum sa pedalati printre provocari. Partenerul de viata sau un prieten apropiat va sustine si va energizeaza.

FECIOARA 23.08-22.09: In zilele acestea, Soarele va incurajeaza sa va organizati mai bine. Va veti intalni si cu o mare oportunitate, care nu se va mai repeta curand. Este indicat sa profitati de sansa ivita si sa va ganditi la modul cum ar trebui sa va gestionati viata mai bine.

BALANTA 23.09-22.10: Va place sa va relaxati in compania unor persoane placute, sa va bucurati de conversatii stimulante, bineinteles, alaturi de o mancare buna si o bautura savuroasa. Se pare ca in curand infloreste o noua poveste de dragoste.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop