x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 14-20 mai cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii își vor rezolva probleme importante

Horoscopul săptămânii 14-20 mai cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii își vor rezolva probleme importante

13 Mai 2018   •   10:13
Horoscopul săptămânii 14-20 mai cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii își vor rezolva probleme importante

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 14 - 20 mai.

Horoscop Berbec – Are lună nouă în zona banilor. Toată săptămâna îl invită să dea un nou curs afacerilor lor. Are toate șansele să se afirme și să reușească ce și-a propus.

Horoscop Taur – Este energic, se mobilizează datorită unor vești foarte bune pe care le primește. E foarte pratic și vizează interesele sale, având aspecte bune financiare.

Horoscop Gemeni – Își rezolva problemele cu ajutorul altora. Se plânge mult săptămâna viitoare, dar e salvat. Sfaptul este să-i ajute pe cei de care depinde.

Horoscop Rac – Are o săptămâna cu accent pe prieteni. Va primi sprijin financiar. Are nevoie de de sfatul unei persoane pricepute.

Horoscop Leu – Se impune la locul de muncă și începe un nou proiect. Reușește să obțină rezultate bune datorită unei bune organizări.

Horoscop Fecioară – Are suport în persoane cu care lucrează și care îi sprijină interesele. Foarte multe lucruri se rezolvă dacă știe să argumenteze și să creadă în capacitățile sale.

Horoscop Balanță – Are realizări în plan familial. Orice afacere vizează casa sau divere bunuri are succes în acest moment. Există aspecte de bună conlucrare cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion – Vorbește cu multe persoane în această săptămână, are de rezolvat acte importante și poate primi aprobările așteptate.

Horoscop Săgetător – Trebuie să facă economii, sunt foarte zgârciți și fac bune afaceri. Ceva se schimbă în munca lor, în echipă și în activitatea lor.

Horoscop Capricorn – Își face alte planuri, astfel încât să împace mai bine cariera cu viața personală. Trebuie să fie atenți de unde vin banii, pentru că vor să dăruiască timp în familie.

Horoscop Vărsător – Își rezolvă probleme importante. Luna nouă în Taur dă un nou ritm vieții lor, au mai multă energie. Afacerile de familie se rezolvă.

Horoscop Pești – Face bună impresie unor persoane influente. Vor să arate că sunt capabili, au cunoștințe și studii și vor să fie văzuți mai bine. Țintesc un loc înalt în carieră.

×