x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hoţi la 10 ani. Trei copii din Vaslui au spart două biserici şi-au furat banii din cutia milei

Hoţi la 10 ani. Trei copii din Vaslui au spart două biserici şi-au furat banii din cutia milei

de Mediafax    |    14 Ian 2014   •   22:46
Hoţi la 10 ani. Trei copii din Vaslui au spart două biserici şi-au furat banii din cutia milei

Trei copii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, din oraşul vasluian Negreşti, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au spart o biserică şi o anexă a unui alt lăcaş de cult, de unde au furat banii din cutia milei şi mai multe haine şi pături.

Potrivit poliţiştilor vasluieni, cei trei băieţi au spart, mai întâi, o anexă a unui lăcaş de cult din oraşul Negreşti, de unde au furat două maşini autofiletante, pături, haine şi încălţăminte. Ulterior, în aceeaşi noapte, copiii au intrat într-o biserică din localitate, furând banii din cutia milei.

În ambele cazuri, cei trei băieţi au intrat în incinta imobilelor după ce au spart lacătele de la uşile de acces.  "Poliţiştii au stabilit că minorii au furat aproximativ 30 de lei din cutia milei, bani pe care i-au împărţit. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, atât în privinţa banilor cât şi a bunurilor sustrase din anexa lăcaşului de cult", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cei trei copii sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat.

×
Subiecte în articol: hoti copii cutia milei