x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huidu afirmă: "4 milioane de euro a încasat Teo de la Prima TV", Teo se cruceşte: "Sunt complet şocată"

Huidu afirmă: "4 milioane de euro a încasat Teo de la Prima TV", Teo se cruceşte: "Sunt complet şocată"

de Anca Nicoleanu    |    26 Ian 2010   •   00:00
Huidu afirmă: "4 milioane de euro a încasat Teo de la Prima TV", Teo se cruceşte: "Sunt complet şocată"

Pe blogul său, Şerban Huidu face dezvăluiri din culisele angajării lui Teo la Prima TV, precizând că aceasta ar fi încasat de acolo fabuloasa sumă de 4 milioane de euro, şi anunţă cum Cârcotaşii sunt cele mai populare vedete de televiziune, conform unui proiect pilot realizat de un institut independent de cercetare media-marketing. La rându-i, Teo îi dă replica pe blogul propriu: "Oare cifrele astea incredibile sunt cunoscute de şefii de la Prima?"

Cercetarea la care face referire Şerban Huidu a acoperit tot mediul urban, a fost făcută telefonic şi a testat 12 dintre personalităţile care au atras cele mai mari venituri din publicitate. În topul popularităţii realizat de cei de la Exact, pe locul întâi se află Cârcotaşii, urmaţi, în ordine, de Andreea Esca, Divertis, Cătălin Măruţă, Răzvan şi Dani, Dan Negru, Mircea Badea, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Cabral şi Mircea Solcanu, Mădălin Ionescu şi Gabriela Cristea.

Şerban salută prezenţa Andreei Esca, pe primul loc, la capitolul pozitiv şi viitor strălucit, dar şi pe a matinalilor Răzvan şi Dani de la Antena 1 şi pe a lui Măruţă. "Şi echipa de la matinalul antenist şi pe Cătălin i-am propus conducerii Prima Tv acum 3-4 ani. Atunci mi s-a spus că Măruţă e «babyface şi nu o să facă niciodată nimic», iar Răzvan şi Dani sunt nişte «puşti cordiţi» care n-au nici o şansă. Mă bucur că viitorul mi-a dat mie dreptate, nu lor... ", scrie el pe www.serbanhuidu.ro.

Tot el precizează că a ajutat-o pe Teo să vină la Prima TV. Cârcotaşul "dă din casă" la un an de la despărţirea lui Teo Trandafir de Prima TV: "Nu am fost niciodată implicat în conducerea Prima Tv şi probabil nici nu o să fiu prea curând, dar ceea ce-a urmat a fost cea mai mare greşeală din istoria televiziunii în România. Teo şi-a negociat un contract aberant: 20.000 euro plus tva/ediţie. Adică 100.000 de euro/săptămână, adică 400.000 euro pe lună, şi a stat pe ecran la Prima tv în jur de 10 luni. Asta în condiţiile în care emisia era o coproducţie. Şi ce-a făcut Teo? A venit cu acelaşi show, cu aceeaşi echipă de producţie, cu aceiaşi manelişti, fără vlagă, şi cu o Teo fără forţa pe care o emana acum 10 ani.

Aici a greşit Prima tv. Cu Teo trebuia făcut un reality show gigant, cu care probabil am fi ajuns în primele 3 televiziuni comerciale ale României. Dar ce sunt eu să dau sfaturi? Aşa că iată un capitalism nedrept: toţi cei care sunt în poziţiile fruntaşe din această cercetare, Cârcotaşii, Esca, Divertişii, Răzvan şi Dani, Dan Negru plus Măruţă nu câştigă împreună într-un an 4 milioane de euro, deşi aduc televiziunilor lor cei mai mulţi bani atraşi din publicitate...

Ce m-a durut cel mai tare au fost vorbele lui Teo când a plecat de la Prima: «Mi-a tras-o Huidu de nu m-am văzut!» Dragă Teo, mi-aş dori şi eu un prieten care să «mi-o tragă» dimineaţa, la prânz şi seara, şi după 10 luni să încasez 4 milioane de euro".

La rându-i, Teo Trandafir neagă cu vehemenţă că ar fi luat această sumă şi precizează: "Sunt absolut convinsă că nimeni niciodată în televiziunile din România nu s-a apropiat de 20% din suma asta", ne-a spus şi ne-a îndemnat să-i citim blogul. "Huidu zice că eu am câştigat patru milioane de euro de la Prima TV. Să mor! Nu că nu mi-ar fi făcut o reală plăcere! Dar socoteala colegului de breasla e subţire. 20.000 de euro de ediţie nu-ţi dă nici Sfântul Duh pentru o emisiune aşezată la ora patru după-masă, când nu prea e lumea pe-acasă... Niciodată în istoria televiziunii din România nu s-au vehiculat asemenea sume.

Nici măcar pentru «greii» oricăror timpuri. Niciodată. Iată însă că la mine se poate. Dar cu 4 milioane, hai să zicem 400 de milioane de catralioane!! Pe secundă! Numai ca să-mi arăt splendoarea de trup şi sclipirea de minte cer banii ăştia! Eu cer bani. Aia fac. Sigur, eu nu mai lucrez la Prima de un an, Huidu se trezi azi. Ce ceas i-o fi sunat? Şi de ce acum? Sunt curioasă... A avut un an să spumege ca vinul în pocale. N-a făcut-o. Oare cifrele astea incredibile sunt cunoscute de şefii de la Prima? Ei ştiu ce calcule financiare şi-au făcut pentru emisiunea mea de oricâte milioane i se arată lui Huidu? Şi dacă da, se pălmuiesc între ei sau individual?

Nu ştiu ce urmăreşte Şerban Huidu. Sunt complet şocată. Credeam că-l cunosc, ne-am ajutat de-a lungul vremurilor, nu ne ştiam de ieri. Ceea ce face el azi mi se pare nedrept şi de mirarea lumii...", îi dă ea replica pe www.teotrandafir.net.

×
Subiecte în articol: mass-media