x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hunedoara: Trei persoane au fost arestate pentru ultraj după ce au agresat mai mulţi oameni ai legii

Hunedoara: Trei persoane au fost arestate pentru ultraj după ce au agresat mai mulţi oameni ai legii

06 Mai 2019   •   19:05
Hunedoara: Trei persoane au fost arestate pentru ultraj după ce au agresat mai mulţi oameni ai legii

Trei bărbaţi din municipiul Hunedoara au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de ultraj, după ce au lovit sau ameninţat cu moartea patru poliţişti şi un jandarm care au intervenit pentru restabilirea ordinii într-un cartier al oraşului.

Hotărârea a fost luată luni de o instanţă a Judecătoriei Hunedoara şi poate fi contestată în decurs de 48 de ore de la pronunţare. De asemenea, instanţa a respins solicitările inculpaţilor de control judiciar sau arest la domiciliu, se arată pe portalul instanţelor de judecată.

Oamenii legii au fost chemaţi duminică în Cartierul Micro 7, din municipiul Hunedoara, de un cetăţean care era deranjat de faptul că suspecţii ar fi făcut un grătar între blocuri şi au dat muzica la maximum, au informat surse judiciare.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în timpul intervenţiei un bărbat s-a înarmat cu un topor şi le-a adresat ameninţări cu moartea organelor de ordine publică, iar un alt bărbat a lovit un agent de poliţie cu o bâtă din lemn. De asemenea, o a treia persoană le-a adresat ameninţări cu moartea agenţilor de poliţie.

În cauză, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cele trei persoane şi reţinerea acestora pentru 24 de ore. Ulterior, cei trei bărbaţi au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, soluţie acceptată de judecător.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: hunedoara ultraj