x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

16 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează frigul din spitale şi asistentele nesimţite care au nevoie să fie strigate de trei ori ca să vină o dată. Şi ne mai enervează rezidenţii cu complexe de superioritate care au pretenţia ca pacienţii să-i trateze ca pe Dumnezeu. Ne enervează, de asemenea, că medicii ăi mai dispuşi să ia mită sunt de obicei şi cei a căror competenţă e mult discutabilă.



!! Ne enervează că există medici care nu ştiu ce e aia o boală congenitală şi trebuie să le explice pacienţii lor. Dialogul următor a avut loc de-adevăra­te­lea: "Aveţi de mult această boală?", întreabă medicul. Pacienta: "Da, e congenitală". "Şi, concret, de cât timp o aveţi?" "Păi, doamnă, concret, o am din naştere, pentru că v-am spus doar că e congenitală. Adică din naştere." "Ah, da, aveţi dreptate".
!! Ne enervează, că tot veni vorba despre medici, acei medici care îi tutu­iesc pe pa­cienţi. Cu cât pacientul e mai în vârstă, cu atât e mai dispus să pri­mească un tratament de "per tu" de la medic. În mod cu totul şi cu totul inexplicabil, cu cât e mai de­par­te de oraş, adică stă la ţară, cu atât e mai tutuit. Şi cu cât mai puţină carte ştie acesta, tot la fel. Se pare că, în ac­cep­­ţia unora dintre medici, există pa­ci­enţi care merită să moară de-a drep­­tul, din cauză că nu ştiu carte sau stau la ţară. Frumos, n-avem ce spune!

Veşti bune :) veşti rele :(
:) Vestea bună e că România e cunoscută în lume şi prin tablou­rile celebre, nu doar prin infractori şi oameni ai străzii.
:( Vestea proastă e că cel mai comentat tablou care contribuie zi­lele astea la imaginea noastră nu apar­ţine vreunui pictor mai mult sau mai puţin celebru, ci este cel al Ele­nei cu calu’ – adică Elena Băses­cu şi calu’ tolănit sub ea, din fotografia preluată de presa internaţională.

:) Vestea bună e că vor creşte impozitele pe vicii, deci ar trebui să avem o grămadă de bani la buget.
:( Vestea proastă e că eleva, piticu’, pen­sionara şi bibliotecara porno nu vor fi impozitaţi.

:) Vestea bună e că râdem din ce în ce mai des aflând ştirile de ultimă oră.
:( Vestea proastă e că ştirile de ultimă oră sunt de râsul lumii pentru că lumea seamănă din ce în ce mai bine cu un banc prost.

×
Subiecte în articol: observator