x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

26 Aug 2008   •   00:00

Ne întrebăm pînă cînd vor înfunda puşcăriile săracii României, care fură cîte-un braţ de lemne pentru sobă, în timp ce şmecherii care ne fură pădurile se-mbogăţesc în continuare, fără ca justiţia să-i deranjeze.



  • Ne întrebăm pînă cînd vor înfunda puşcăriile săracii României, care fură cîte-un braţ de lemne pentru sobă, în timp ce şmecherii care ne fură pădurile se-mbogăţesc în continuare, fără ca justiţia să-i deranjeze.
  • Ne enervează ciobănaşii mioritici plecaţi în Italia, care-au găsit de cuviinţă să termine definitiv cu imaginea României în lume, cînd şi-au luat ghioagele-n spinare şi i-au atacat pe cei doi turişti olandezi, rupîndu-le oasele, spărgîndu-le capetele, furîndu-le banii şi violînd-o pe rînd pe femeie.
  • Ne enervează limitarea şi lipsa de profunzime a inculţilor cu ifose de atotştiutori care nu-nţeleg nimic dintr-o scriitură dacă nu se rezumă la şabloane recognoscibile, dar cred că au dreptul să-şi dea cu părerea despre orice.
  • Ne enervează reclamele la detergenţi de rufe care ne trimit la relaxare în grădină, să ne delectăm cu lenjeria de pat proaspăt spălată, încercînd să ne explice că nu-i pe lume plăcere mai mare ca mirosul rufelor lăsate la soare. Ba mai vedem cîte-o duduie care leşină de plăcere cînd dă cu nasu’ de detergentu’ vecinei de peste gard.

×
Subiecte în articol: observator