x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

11 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează taxa pe viciu, aşa, în principiu. Unde n-ar pune şi ei o taxă pe virtute, să vezi câţi bani s-ar aduna la buget... Ăăăăă.... Sau mai bine nu.



!! Ne enervează deştepţii care spun că pe ei cel mai mult îi enervează prostia. Bine, bă, că sunteţi voi deştepţi! Pe noi cel mai mult ne enervează aroganţa. Bine, că şi noi, între noi fie vorba, suntem foarte, dar foarte smeriţi... :)

!! Ne enervează Traian Băsescu, deoarece e foarte spiritual şi vorbeşte cu termeni grei, ca de exemplu “castitate” şi “austeritate”. Nu vă supăraţi, da’ p-aia cu “sternocleidomastoidian” când o băgaţi?

!! Ne enervează sărbătoarea de 8 martie rău de tot. A trecut de trei zile şi lumea tot vorbeşte de ea. Cică de 8 martie, Marko Bella a fost la cumpărături cu nevastă-sa. Aşa-i trebuie dacă n-a dus gunoiul! Ziceam de doamna nevastă c-aşa-i trebuie. Să stea printre rafturi de ziua internaţională a dumneaei!

!! Am ajuns să ne mirăm că mai există cineva care munceşte în România! În zonele Witting şi Vasile Pârvan, lucrătorii de la firmele de salubritate măturau cu nădejde trotuarele la ora 2:00 noaptea. Ce-aţi păţit, băieţi, n-aţi avut somn?


VEŞTI BUNE :) VEŞTI RELE :(


:) Vestea bună e că pe timp de criză românii se pot duce la curve şi cu tichete de masă, iar prostituţia, deşi ilegală, se practică în continuare.
:( Vestea proastă e că din cauza crizei românii au ajuns să-şi falsifice şi tichetele de masă. Primele 150 de bucăţi au fost descoperite la Deva, unde au fost folosite în februarie la mai multe supermarketuri.

:) Vestea bună e că din primăvara asta vom putea cumpăra maşini străine fără probleme, pentru că nu vom mai plăti taxa de primă înmatriculare, de mediu sau de ce a mai fost ea.
:( Vestea proastă e că, tot din primăvara asta, vom plăti în fiecare an taxe de poluare, indiferent dacă avem maşină nouă sau veche, motocicletă sau chiar un scuter amărât.

×
Subiecte în articol: observator