x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

11 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează ipocrizia politicienilor care au tupeul să spună că nu pentru bani se bat pe locuri în Parlament şi că de fapt fac eforturi pentru noi, nu pentru ei şi pentru familiile lor. Ne enervează şi achiziţiile lor, care le depăşesc cu mult veniturile declarate. Atunci cînd le declară...



  • Ne enervează ipocrizia politicienilor care au tupeul să spună că nu pentru bani se bat pe locuri în Parlament şi că de fapt fac eforturi pentru noi, nu pentru ei şi pentru familiile lor. Ne enervează şi achiziţiile lor, care le depăşesc cu mult veniturile declarate. Atunci cînd le declară...
  • Ne enervează schelele de pe Arcul de Triumf în fiecare moment, în fiecare clipă, mai ales după ce noul primar al Capitalei a hotărît ca acestea să fie date jos, iar proprietarul lor se face că plouă, lăsîndu-le tot acolo.
  • Ne enervează isteria asta creată cu 6/49 în fiecare duminică, mai ales cînd potul cel mare trece de un milion de euro. Transmisii tv din faţa agenţiilor loto, ce poţi face cu banii, la ce oră poţi depune ultimul bilet, cînd a fost cîştigat ultimul mare premiu sînt numai cîteva din chestiile care ne scot din pepeni la fiecare sfîrşit de săptămînă.
  • Ne enervează capul plecat românesc pe care sabia nu-l taie, salcia care nu se rupe pentru că se-ndoaie, capra vecinului care-i musai să fie moartă, ăia de sapă groapa altora şi departe ajung în loc să cadă singuri în ea, ăia de se scoală de dimineaţă şi muncesc mereu ca boii pentru alţii care-ajung departe. Ne enervează şi ciobănaşul din Mioriţa, care se resemnează în faţa morţii – sau interpretarea cu pricina, pe care-am învăţat-o la şcoală ca să trecem clasa şi să fim admişi la liceu. Şi scheletul din debara.

×
Subiecte în articol: observator