x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Îi cere lui Boc să fie eutanasiată!.

Îi cere lui Boc să fie eutanasiată!.

14 Iun 2011   •   07:49
Îi cere lui Boc să fie eutanasiată!.

O femeie din Ploiesti ii cere public premierului Emil Boc eutanasierea in regim de urgenta. Ea spune ca a apelat la aceasta varianta dupa opt ani de procese in care si-a cautat dreptatea. Fiica femeii a murit la 23 de ani, dupa ce a cazut in casa liftului si nimeni nu a fost tras la raspundere.

"Am facut aceasta solicitare domnului Emil Boc pentru a cere in public eutanasierea mea, intrucat nu mai sunt rezistenta la nedreptatile la care sunt supusa din anul 2004 si pana in prezent", a spus Paulina Mihai, potrivit Antena3.

Femeia incearca de opt ani sa gaseasca dreptate in justitie pentru fiica ei, Madalina, care a murit dupa ce a cazut cu liftul de la etajul sase. "Dupa ce mi-au omorat fata, au facut liftul, l-au schimbat", sustine femeia.

Familia Madalinei a ajuns pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Intr-un final, in martie 2011, procurorul criminalist a dispus inceperea urmaririi penale pentru ucidere din culpa impotriva administratorului de bloc si a reprezerntantului firmei care trebuia sa se ocupe de revizia liftului. Dosarul a ajuns la serviciul de investigatii criminale si s-a blocat acolo.

"Din 23 martie de cand s-a dispus inceperea urmaririi penale cloceste dosarul la politie. Nu se face nimic", spune Paulina Mihai, mama Madalinei.

Femeia este hotarata sa ajunga si la Cotroceni, unde vrea sa protesteze la fel ca pensionarul militar care si-a dat foc saptamana trecuta.

×
Subiecte în articol: emil boc eutanasiere