x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Ciurescu, fost angajat al TVR, se alatură vocilor care vor salvarea reală a Televiziunii Publice

Ilie Ciurescu, fost angajat al TVR, se alatură vocilor care vor salvarea reală a Televiziunii Publice

03 Mar 2016   •   15:35
Ilie Ciurescu, fost angajat al TVR, se alatură vocilor care vor salvarea reală a Televiziunii Publice
Sursa foto: facebook.com/ciurescu.ilie
"Către.

Tolomăcimea pricepută

Nu mai bociți, voi competenții universali în ale televiziunii. nu una oarecare ci Televiziunea Română. nu vă mai băgați unde nu vă fierbe oala. nu mai
„erupeți” vulcanic toate inepțiile patriotico- salvatoare privind salvarea TVR...

Ultima gogomănie auzită chiar la televiziunea publică propunea manageri străini (germani - de fapt meșteri nemți pentru orice). vindeți-o nenorociților și p-asta sau dați-o pe de-a moaca!

Luați aminte:

1. Televiziunea Română nu trebuie închisă nici o secundă.

2. Criza poate fi rezolvată numai din interior.

3. Singurii capabili să o facă sunt cei care o cunosc perfect . este obligatoriu ca pe lângă știința televiziunii (de la sobofițerul de gardă în Pangrati până la superrealizatori de notorietate din fiecare departament) ,SĂ_I SIMTĂ ficare pulsație a procesului de producție și emisie .

4. Nu zâmbiți a râdere. asemenea teleaști exită la TVR , iar a simți televiziunea inseamnă profesionalism adevărat . s-a diminuat treptat dar constant și a favorizat superficialitatea, fUșăraia și rutina demolatoare a calității.

5. reabilitareaTeleviziunii Române nu se poate face de azi pe mâine.

6.prima etapă a bătăliei anticriză ar urma să se încheie la 31 decembrie când se poate programa o relansare demnă- de cei 60 de ani de exitență .

7 MAREA REFORMARE TREBUIE SĂ ÎNCEAPĂ MÂINE

Am gândit un proiect al operațiunilor care ar putea fi luate în considerație și aplicate strict după elaborarea unor desfășurătoare detaliate cu termene și responsabilități precise. sunt la dispoziția celor interesați . pot explica și de ce de va fi cazul . de nu , nu.

Nota Bene : Există o primă condiție care in acest moment este obligatorie.

Guvernul României urmează a acorda o păsuire pentru TVR de 10 luni față de declanșarea recuperării datoriei imense, care datorie totală sau redusă va fi eșalonată pe 5 ani

Concomitent celula de criză va lua prime măsuri de stopare a cheltuielilor risipitoare și de restructurări în procesul de producție și în organograme..

NU FACEȚI EXCESE DE REFERIRI LA LEGI. EVITAȚI FORMULA„ NU SE POATE” CRIZA NU SE REZOLVĂ NUMAI ȘI INTOTDEAUNA PRIN LEGI"
, scrie Ilie Ciurescu pe pagina sa de Facebook.

În anii '80, Ilie Ciurescu era redactor-şef adjunct pe probleme de politică externă la redacţia Actualităţi a Televiziunii Române.

El îl însoţea pe Nicolae Ceauşescu în vizitele făcute peste hotare, fiind preferatul "tovarăşei“ Elena Ceauşescu.

×
Subiecte în articol: ilie ciurescu tvr