x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Năstase i-a vizitat pe Borcea și frații Ioan și Victor Becali, la Penitenciarul Poarta Albă: "Am venit la prietenii mei"

Ilie Năstase i-a vizitat pe Borcea și frații Ioan și Victor Becali, la Penitenciarul Poarta Albă: "Am venit la prietenii mei"

08 Mar 2014   •   11:03
Ilie Năstase i-a vizitat pe Borcea și frații Ioan și Victor Becali, la Penitenciarul Poarta Albă: "Am venit la prietenii mei"

Zi de vizite, ieri, la Penitenciarul Poarta Albă, pentru frații Ioan și Victor Becali dar și pentru Cristian Borcea. Primul care și-a făcut apariția a fost Ilie Năstase, scrie reporterntv.ro.

El a declarat că a venit să îi îmbărbăteze pe cei trei.

„Am venit să fiu alături de ei. Dacă nu mă lasă înăuntru e ok, o să le las o scrisoare dacă mă lasă să le-o scriu şi să le-o dau. Şi altceva nu văd. Poate să îmi pun o pilă la şeful de aici, să mă lase înăuntru, că altfel nu văd”, a afirmat Ilie Năstase, care a precizat că a venit să-i viziteze atât pe fraţii Becali, cât şi pe Cristi Borcea.

„Am venit la toată lumea. La prietenii mei, de fapt acum sunt fraţii mei”, a mai spus fostul tenismen.

El a subliniat că decizia judecătorilor este inadmisibilă, iar greii fotbalului sunt nevinovaţi.

"Deciziile o să meargă şi la CEDO probabil, că au mai fost greşite şi am plătit noi, oamenii, românii. Procurorii propun o treabă, iar judecătorii decid altceva. E incredibil”, a mai spus Năstase.

Tot ieri, la penitenciar și-au făcut apariția soția și fiica lui Ioan Becali, dar și Mihaela Borcea, însoțită de cei doi copii pe care îi are cu fostul acționar al FC Dinamo.

×