x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Năstase nu emigrează! Părăseşte România doar pentru Wimblendon şi US Open.

Ilie Năstase nu emigrează! Părăseşte România doar pentru Wimblendon şi US Open.

10 Iun 2011   •   18:27
Ilie Năstase nu emigrează! Părăseşte România doar pentru Wimblendon şi US Open.

Ilie Nastase a povestit pentru Jurnalul National incidentul in care a fost implicat in noaptea de joi spre vineri, soldat cu suspendarea permisului, pentru conducere in stare de ebrietate, si o amenda pentru tulburarea linistii publice.

● Cititi si: Ilie Nastase, fara permis dupa ce fost prins baut la volan

Fostul mare tenisman spune ca a recunoscut in fata politistilor de la circulatie ca bause, inainte de a fi testat cu alcooltestul. El ne-a declarat ca a fost o premiera nedorita pentru el, in 65 de ani. Ce l-a enervat cel mai tare a fost prezenta unor paparazzi, care l-au urmarit toata ziua, incepand de dimineata, din fata casei. “Cand le-am spus politistilor sa le interzica sa ma mai filmeze, mi-au raspuns ca nu au niciun drept asupra lor si ca ar fi mai bine sa sun la jandarmerie ca sa le interzica', ne-a declarat Ilie Nastase.

Nastase spune ca a refuzat sa semneze in aceste conditii procesul verbal de contraventie, pe care il asteapta acasa.

In ceea ce priveste contractele de reprezentare pe care le-a incheiat cu firme, dar si cu institutii guvernamentale, Ilie Nastase nu este ingrijorat. “Ce-am facut rau? Am dat cuiva in cap? Am omorat pe cineva? Contractele sunt incheiate pentru imaginea mea, pentru ce reprezint pentru tara asta', ne-a mai declarat fostul tenisman, care acuza legislatia in domeniu.

“Cine-i da dreptul unui pusti de 18 ani sa ma filmeze unde vrea? Eu ma duc sa stau in fata casei lui? In Franta, in Anglia, persoanele publice sunt mult mai bine protejate de lege', a rabufnit Nastase.

In cursul zilei, el declarase ca are de gand sa paraseasca Romania. Vineri seara, pentru Jurnalul National, Nastase a admis ca va pleca din tara in urmatoarea perioada, dar numai pentru a urmari turneele de la Wimbledon si US Open.

×
Subiecte în articol: permis ilie năstase emigrare amenda