x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Imagini cu BOMBA amplasată sub maşina interlopului Bogdan Mararu (VIDEO)

Imagini cu BOMBA amplasată sub maşina interlopului Bogdan Mararu (VIDEO)

11 Ian 2013   •   13:46
Imagini cu BOMBA amplasată sub maşina interlopului Bogdan Mararu (VIDEO)

Poliţia a filmat momentul în care trei persoane plasau un dispozitiv explozibil sub maşina interlopului din Piatra Neamţ Bogdan Moraru. Potrivit prefectului Ilie Dumitru Haralambie Mitea, dispozitivul explozibil a fost dezamorsat cu succes de geniştii veniţi special de la Bucureşti.

"Acţiunea s-a încheiat cu succes, dispozitivul explozibil a fost dezamorsat. Cele nouă familii evacuate din bloc s-au reîntors în locuinţe. Situaţia a reintrat în normal. Urmează alte acţiuni specifice ale anchetatorilor", a mai spus prefectul, potrivit Agerpres.

Peste un kilogram de explozibil tip C4 a fost amplasat sub maşina interlopului Bogdan Mararu, urmând ca dispozitivul improvizat să explodeze în momentul în care autoturismul, un Land Rover negru de peste 100.000 euro, s-ar fi pus în mişcare.

Trei persone au fost reţinute de poliţiştii nemţeni. Potrivit inspectorului şef al IPJ Neamţ, cei trei sunt din Târgu Ocna, judeţul Bacău, dar mai este vizată şi o a patra persoană care are calitatea de instigator şi care încă nu a fost prinsă.

Sursa video: RTV.net

×