x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeia care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 al unui bloc din Capitală a fost salvată (VIDEO)

Femeia care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 al unui bloc din Capitală a fost salvată (VIDEO)

14 Noi 2013   •   11:29
Femeia care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 al unui bloc din Capitală a fost salvată (VIDEO)
UPDATE 15:46 - După şapte ori de negocieri, echipele de intervenţie au reuşit s-o convingă pe femeie să intre în balcon.  Femeia ieşise pe balustrada unui balcon şi ameninţa că se aruncă de la etaj.
-------------------------------------

Scenă dramatică, la această oră, în zona Văcăreşti, din Capitală. O femeie ameninţă că se va arunca de la etajul 13 al unui bloc dintr-un complex rezidenţial, din Capitală. Potrivit primelor informaţii, se pare că femeia are 47 de ani şi suferă de o boală psihică şi că s-ar afla sub tratament.

Scroll pentru video
                                    
Echipe ale ISU sunt la faţa locului, iar în zonă a fost adusă şi o autoscară de 70 de metri. Poliţia discută în acest moment cu femeia pentru a asigura coborârea acesteia, a declarat pentru Antena 3 Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Emilia Mihai a precizat sesizarea în acest caz a fost făcută joi dimineaţă, de către o persoană, prin numărul de urgenţă 112. Poliţiştii Secţiei 14 au venit la faţa locului şi au împrejmuit zona.

La faţa locului a venit şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Ştire în curs de actualizare







O femeie ameninta ca se arunca de la etaj

×