x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Imaginile radar cu şmecherii de pe şosele, la secret?

Imaginile radar cu şmecherii de pe şosele, la secret?

de Mara Raducanu    |    17 Apr 2012   •   11:24
Imaginile radar cu şmecherii de pe şosele, la secret?

Acum trei saptamani, masina prefectului de Timis, Mircea Bacala a efectuat in trafic o depasire periculoasa, in timp ce din sens opus venea o alta masina.Nu-i bai! O simpla "haiducie rutiera' pe care soferul masinii- masina in care se afla comod prefectul de Timis - s-a gandit ca si-o poate permite, fara sa se gandeasca ca "joaca de-a traficul' poate pune in pericol vietile celorlalti soferi.

Ghinion de nesansa, masina a fost oprita "cu tupeu' de un echipaj al Politiei Rutiere. Initial, prefectul a spus ca nu-si aminteste, ulterior a revenit si a spus ca se afla in coloana oficiala a ministrului Transposrturilor si se grabea sa ajunga de la Faget la Timisoara.Nici vorba de asa ceva...Pentru a se face lumina in acest caz si urmare a solicitarilor din media, politia a dat publicitatii imagini cu masina prefectului de Timis incalcand clar legea.

Decizia nu a fost pe placul personajelor implicate.Surse din cadrul politiei au declarat ca Inspectoratul General a Politiei Romane (IGPR) a emis o dispozitie ca toate informatiile care urmeaza sa fie date presei, sa fie mai intai aprobate de seful Inspectoratului Judetean unde s-a produs infractiunea."Imaginile radar vor fi furnizate mass-media cu respectarea prevederilor legii privind protectia datelor persoanle si procedurilor pe care noi le avem', a declarat pentru Jurnalul National, Christian Ciocan, Purtatorul de Cuvant al Politiei Romane. Politia Rutiera a facut publice, pana acum, nenumarate imagini cu diverse cazuri de abateri rutiere, dorind sa traga semnale de alarma pentru evitarea unor astfel de incidente rutiere.Sa intelegem ca beizadelele soselelor isi vor permite sa fie si mai in largul lor la volanul bolizilor?!

×
Subiecte în articol: observator