x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Timişoara: Bătaie între două grupuri de romi: Două persoane au ajuns la spital

Timişoara: Bătaie între două grupuri de romi: Două persoane au ajuns la spital

01 Aug 2013   •   22:17
Timişoara: Bătaie între două grupuri de romi: Două persoane au ajuns la spital
Sursa foto: INTACT IMAGES/Cornel Putan

Un scandal a izbucnit, joi seară, la Timişoara, între două grupuri de romi, două persoane ajungând la Spitalul Judeţean din municipiu, pentru îngrijiri medicale, în timp ce alte două au fost conduse la Poliţie, pentru audieri, informează mediafax.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ancuţa Moraru, a declarat că pe strada Braşov, din municipiu, a izbucnit un scandal între două grupuri de romi, iar un echipaj de jandarmi ajuns la faţa locului a aplanat conflictul.

"Pe strada Braşov din Timişoara a izbucnit un conflict între două grupuri de rromi, un echipaj de jandarmi sosit la faţa locului a reuşit să aplaneze conflictul. În urma scandalului, două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, însă fără a apela la Ambulanţă, acestea având răni uşoare. Alte două persoane au fost conduse la Secţia 3 Poliţie, pentru audieri", a declarat Ancuţa Moraru.

Potrivit sursei citate, la Spitalul Judeţean Timişoara s-au adunat, la scurt timp, mai multe persoane implicate în scandal.

Echipaje ale Poliţiei s-au deplasat, de asemenea, la Spitalul Judeţean Timişoara pentru a aplana un eventual conflict ce ar putea izbucni.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, în conflictul dintre cele două grupuri de romi au fost folosite topoare.

×
Subiecte în articol: bataie scandal topor