x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Impact fara bronz

Impact fara bronz

de Dana Ciobanu    |    05 Aug 2005   •   00:00
Impact fara bronz

Cand te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt, spune o vorba. Cei care au avut Impact cu "Babe" sunt patiti si nu mai vin la mare decat "in trecere".

Trupa Impact a ajuns la mare doar pe fuga, la concerte. Desi au batut drumul spre Litoral de cateva ori, Rares si Cristina nu au avut timp de plaja, ci maximum de iesit noaptea la o discoteca sau o terasa.

LA SOLAR. Daca jumatatea feminina a trupei se bucura de un bronz capatat cu ajutorul solarului, Rares este alb ca branza. Dar nu-si pierde speranta: "Daca pana la sfarsitul verii nu ajung pe nisip, o sa ma duc si eu la solar. Doar nu o sa apar in fata fanilor, dupa atatea zile cu soare, nebronzat!". Impact nici nu a cautat sa petreaca mult timp pe Litoral in 2005, pentru ca au petrecut ultimele veri aici si s-au cam plictisit. Impact a auzit ca la mare nu mai merg nici spectacolele cu bilete platite. Nici macar manelele! Fenomenul este explicabil: "S-a saturat lumea de suse. Turistii au luat teapa de atatea ori, ca nu mai vor sa dea banii degeaba. In plus, exista prea multe concerte gratuite". Impact a incercat o formula de show cu bilet. In unele orase a mers vanzarea, in altele nu. "Vom aparea mai putin si la televizor, sa nu plictisim lumea. Mergem doar la emisiunile platite, ca asa-i frumos! ", zice Cristina.

VACANTE
Cum nu au timp de o vacanta adevarata, Cristina si Rares profita de timpul liber. Bruneta a fost cu iubitul ei in Polonia, la un concert U2. "Am ramas indragostita de Cracovia, iar U2 ascult in fiecare zi, de atunci!", zambeste Cristina. Rares, pe de alta parte, si-a simplificat viata, vanzand clatitaria, una dintre afacerile sale, cu 8.000 de euro. "Nu aveam nici timp, iar angajatii nu erau foarte de incredere. Furau ca-n codru si tot ei erau nemultumiti. Eram nevoit sa vin cu bani de acasa."

×
Subiecte în articol: observator impact