x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În discuțiile cu Poroșenko, Iohannis a subliniat importanța implementării depline a acordurilor de la Minsk

În discuțiile cu Poroșenko, Iohannis a subliniat importanța implementării depline a acordurilor de la Minsk

13 Feb 2016   •   19:44
În discuțiile cu Poroșenko, Iohannis a subliniat importanța implementării depline a acordurilor de la Minsk

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, sâmbătă, o întrevedere cu omologul său ucrainean Petro Poroşenko, în marja Conferinţei Internaţionale de Securitate de la Munchen, prilej cu care şeful statului a reiterat sprijinul pentru suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Ucrainei şi a subliniat importanţa implementării depline a Acordurilor de la Minsk pentru soluţionarea crizei.

"Preşedintele Iohannis a reiterat sprijinul pentru suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Ucrainei şi a subliniat importanţa implementării depline a Acordurilor de la Minsk pentru soluţionarea crizei. Preşedintele României l-a asigurat, totodată, pe oficialul ucrainean de sprijinul României atât în plan bilateral, cât şi internaţional", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul discuţiilor cei doi înalţi demnitari au abordat câteva dintre principalele aspecte de pe agenda bilaterală, inclusiv în perspectiva vizitei oficiale pe care Preşedintele Ucrainei o va întreprinde în România în acest an.

De asemenea, convorbirile au evidenţiat progresele deja înregistrate pe anumite dosare bilaterale şi dorinţa ambelor părţi de a avansa în implementarea proiectelor comune aflate în derulare.


Sursa: AGERPRES 

×